Nejprodávanější Kniha - leden 2020
běh

Zátopek
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
běh
Ukázky

Zátopek

423 Kč
Běžecká bible Miloše Škorpila
V knize čtenář nalezne stovky osvědčených rad, tipů a nápadů, jak zapojit běh do života každého z nás.
běh

Běžecká bible Miloše Škorpila

494 Kč
Na sever

Scott Jurek, živoucí legenda amerického i světového ultramaratonu, už měl léta nejlepších výkonů za sebou a cítil, že pomalu pohodlní.

běh

Na sever

341 Kč
Běhej, dokud můžeš
René Kujan byl ještě před deseti lety jedním z tisíců rekreačních běžců. Pak se ale ocitl na sedadle spolujezdce v autě, které se střetlo s protijedoucím vozidlem a všechno se změnilo. Od lékařky si vyslechl mrazivý ortel: „Nikdy už běhat nebudete."
běh

Běhej, dokud můžeš

311 Kč
Emil Běžec
(2x)
Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka.
běh

Emil Běžec

359 Kč
Nordic running
První kniha na světě o celoročním běhání s holemi, které šetří především kolena a záda a je zdravější a bezpečnější než normální běh.
běh
Ukázky

Nordic running

89 Kč
Stopy v oblacích
(1x)

Tato kniha změnila žánr – patří k povinné četbě každého běžce a běžkyně, kteří se alespoň jednou za čas hodlají popasovat s nějakým (nejlépe vyšším) kopcem.

běh
Ukázky

Stopy v oblacích

297 Kč
Zuzana Hejnová: rychlá holka

Nadaná atletka z Liberce. Nezdolná bojovnice. Rozená vítězka a zároveň skromná dívka. Nadaná atletka, která vždycky věděla, že talent je jenom odrazovým můstkem a sám o sobě ji na vrchol nevystřelí.

běh

Zuzana Hejnová: rychlá holka

62 Kč