Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
biologie

Chování - 20%
(1x)
Proč se chováme tak, jak se chováme? Takovou otázku se pokoušeli zodpovědět mnozí a už rozmanitost přístupů, jak ji lze uchopit, naznačuje, že se jedná o úlohu navýsost zapeklitou.
biologie
Ukázky

Chování

499 Kč
399 Kč
Tajný život stromů - 20%
(4x)

Německý bestseller Tajný život stromů se již druhým rokem drží na žebříčku nejprodávanějších knih a získává si nadšené čtenáře ve stále více zemích. Les je pro mnohé z nás vytouženým místem odpočinku. Je synonymem ticha a nedotčené přírody.

biologie
Ukázky

Tajný život stromů

295 Kč
236 Kč
Atlas bylin 2 - 20%
(1x)
Druhý díl naučně-populárního průvodce vybranými druhy rostlin, které můžete najít v naší přírodě od časného jara až do pozdního podzimu. Rostliny jsou v knize řazeny abecedně, vždy podle barvy květů.
biologie
Ukázky

Atlas bylin 2

209 Kč
167 Kč
Moudrost lesa - 20%
(1x)
Les umí dostat z lidí to nejlepší! Romantický hvozd – hluboké ticho, vůně mechu a pryskyřice, ševelení v korunách stromů: představujete si les také tak? Tato nádherná místa se stávají vlivem lidské chamtivosti a znečišťování čím dál vzácnějšími.
biologie
Ukázky

Moudrost lesa

295 Kč
236 Kč
Červená královna - 20%

Červená královna je poutavě napsaná encyklopedie nejnovějších vědeckých názorů na lidskou přirozenost.

biologie
Ukázky

Červená královna

249 Kč
199 Kč
Tajemství evoluce - 20%

Evoluce pozemského života v kostce. Život se na Zemi vyvíjí už čtyři miliardy let a za tu dobu prošel mnoha fantastickými proměnami.

biologie
Ukázky

Tajemství evoluce

209 Kč
167 Kč
Tajná síť přírody - 20%
Autor bestsellerů Peter Wohlleben nám umožňuje ponořit se do neprobádaného světa a popisuje úchvatnou souhru světa rostlin a zvířat: jak se vzájemně podmiňují? A co se stane, když něco tento jemně vyvážený systém naruší?
biologie
Ukázky

Tajná síť přírody

295 Kč
236 Kč
Porod a budoucnost Homo sapiens - 20%
Tato kniha je o tom, proč vyslovovat otázky, které se týkají možné transformace Homo sapiens v souvislosti s tím, jak přicházíme na svět.
biologie
Ukázky

Porod a budoucnost Homo sapiens

150 Kč
120 Kč