Nejprodávanější tituly - leden 2020
biologie

Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují - 11%
(1x)
Peter Wohlleben je nejznámějším lesníkem na světě a autorem bestselleru Tajný život stromů, který byl přeložen do více než čtyřiceti jazyků. Tato kniha je jeho příběhem. Nyní vychází v komiksovém zpracování.
biologie

Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují

404 Kč
359 Kč
Chování - 20%
(1x)
Proč se chováme tak, jak se chováme? Takovou otázku se pokoušeli zodpovědět mnozí a už rozmanitost přístupů, jak ji lze uchopit, naznačuje, že se jedná o úlohu navýsost zapeklitou.
biologie
Ukázky

Chování

499 Kč
399 Kč
To jsem z toho jelen - Vyprávění o české přírodě a jejích lidech - 11%
Víte, že divočák s chutí slupne i malou srnku, zajíc je mistr kamufláže a kachna se může zamilovat do nafukovacího míče?
biologie

To jsem z toho jelen - Vyprávění o české přírodě a jejích lidech

233 Kč
207 Kč
Co je život ? - 11%
(1x)
V nejrůznějších formách život najdeme na souši i v oceánech, ve vzduchu i pod zemí, v termálních pramenech i na vrcholcích hor. O životě víme mnohé, ale řešení té nejdůležitější otázky nám nadále uniká.
biologie

Co je život ?

349 Kč
310 Kč
Darwin - 11%
Darwinovo dlouhé, nebezpečné a často namáhavé bádání je cestou, která tím, že změnila jednoho člověka, změnila i směr vědy.
biologie

Darwin

358 Kč
318 Kč
Vezmi mě domů. Do jaké vody patřím? - 11%
Seznamte se s různými typy vodních toků a také s rostlinami a zvířaty, které je obývají, pomocí naší party zvířat. Poznejte s partou zvířecích kamarádů různé typy vodních toků a uvidíte, jakou roli v daném ekosystému mají!
biologie

Vezmi mě domů. Do jaké vody patřím?

206 Kč
183 Kč
Moudrost lesa - 11%
(2x)
Les umí dostat z lidí to nejlepší! Romantický hvozd – hluboké ticho, vůně mechu a pryskyřice, ševelení v korunách stromů: představujete si les také tak? Tato nádherná místa se stávají vlivem lidské chamtivosti a znečišťování čím dál vzácnějšími.
biologie
Ukázky

Moudrost lesa

332 Kč
295 Kč
Slyšíš, jak mluví stromy? - 11%
(1x)
Mají stromy svůj vlastní jazyk? Musí děti stromů chodit do školy? Proč se lesní zvířata bojí lidí? Peter Wohlleben odpovídá na otázky, které jsou neobvyklé, originální a často velmi zábavné.
biologie
Ukázky

Slyšíš, jak mluví stromy?

359 Kč
319 Kč
Atlas bylin 2 - 11%
(1x)
Nalzenete zde více než 100 planě rostoucích druhů, které můžete najít v naší přírodě od časného jara až do pozdního podzimu.
biologie
Ukázky

Atlas bylin 2

269 Kč
239 Kč
Lidské tělo - první otázky
Proč umíme mluvit? A změní se mi barva očí? Odpovědi na všechny zvídavé otázky týkající se lidského těla se dočteš v této knize s odklápěcími okénky.
biologie

Lidské tělo - první otázky

134 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 31 položek
1 2 3 4 > >>