Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2020
medicína

Hovory s doktory - 12 pohledů na zdraví, lásku, víru… a život - 11%
Barbara Nesvadbová vyzpovídala dvanáct předních českých lékařů z nejrůznějších oborů – Hanu Papežovou, Andreje Sukopa, Jana Marka, Jiřího Kříže, Roberta Lischkeho, Pavla Pafka, Radkina Honzáka, Jana Beneše, Cyrila Hoeschla, Jana Pirka, Petru Tesařovou a Antonína Pařízka.
medicína

Hovory s doktory - 12 pohledů na zdraví, lásku, víru… a život

269 Kč
239 Kč
Klinická dietologie a výživa - 11%

Knižní novinka představuje jednu z nejrozsáhlejších českých publikací o problematice výživy a dietologie.

medicína

Klinická dietologie a výživa

711 Kč
632 Kč
Gynekologie - 11%
Již třetí, doplněné a přepracované vydání oblíbené učebnice je koncipováno jako výchozí text pro pregraduální výuku gynekologie a obsahuje základy všech jejích podoborů.
medicína

Gynekologie

1 350 Kč
1 200 Kč
Přehled psychoterapeutických technik pro práci s dětmi a rodinou - 11%
Po úspěchu své knihy Příručka psychoterapeutických technik pro práci s dětmi a rodinou se manželé Cabyovi rozhodli napsat jakési pokračování, které svou strukturou navazuje na předchozí knihu.
medicína

Přehled psychoterapeutických technik pro práci s dětmi a rodinou

359 Kč
319 Kč
Přirozené způsoby zvládání stresu - 11%
Publikace lehkým a humorným tónem provází způsoby uvolnění a poskytuje řadu praktických rad, jak zvládat každodenní stres. Způsoby uvolnění a praktické rady, jak zvládat každodenní stres od MUDr. Karla Nešpora, CSc..
medicína

Přirozené způsoby zvládání stresu

359 Kč
319 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
medicína

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Lékařské pamluvy - 11%
Doktorská mluva je svět sám o sobě, medicínský jazyk je mnohovrstevnatý a různotvarý. Disponuje rozmanitou slovní zásobou klasických a moderních světových jazyků a současně těží z bohatství češtiny.
medicína

Lékařské pamluvy

176 Kč
156 Kč
Maminko, není mi dobře
Dítě, to je pro rodiče především veliká radost – a také veliká starost. Zvlášť, když se objeví nemoc či neduh. Aby starosti o zdraví dítěte byly co nejmenší, přináší tato kniha osvědčené rady a postupy, co dělat.
medicína

Maminko, není mi dobře

359 Kč
Pediatrická propedeutika - 11%
(1x)
Třetí, přepracované a rozšířené vydání původní učebnice pediatrické propedeutiky, kterou připravil kolektiv zkušených odborníků z 2. a 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze.
medicína

Pediatrická propedeutika

891 Kč
792 Kč
Digitální demence - 11%

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

medicína
Ukázky

Digitální demence

341 Kč
303 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 101 položek
1 2 3 .. 11 > >>