Nejprodávanější tituly - leden 2020
beletrie

Milionářova rukojmí - 20%
(1x)
Aby Nessa zachránila svého bratra, nezbývá jí nic jiného než se vydat za majitelem hřebčína Lucem a požádat ho o pomoc. Netuší však, jak neúprosný Luc umí být… dokud její bratr nesplatí dluh, stane se Nessa Lucovou rukojmí!
beletrie
Ukázky

Milionářova rukojmí

69 Kč
55 Kč
Teorie podivnosti - 11%
(4x)
Vypravěčka Ada Sabová, mladá vědkyně z „Ústavu mezioborových studií člověka“, je v mnohém typickou (nikoli však stereotypní) moderní intelektuálkou, která se pokouší vybalancovat osobní život a kariéru.
beletrie
Ukázky

Teorie podivnosti

313 Kč
278 Kč
Kdo ví, kde budu zítra
(4x)
Jak to dopadne, když si uznávaný komentátor Jindřich Šídlo sedne s Tomášem Etzlerem, spolupracovníkem americké CNN a bývalým reportérem České televize v Číně, a povídají si o novinařině?
beletrie
Ukázky

Kdo ví, kde budu zítra

279 Kč
Bakly – Armáda - 11%
Bakly na minulost nezapomněl, smířil se s ní. Žije stranou od lidí, stará se o jediného člověka na světě, na kterém mu ještě záleží, o svou dceru Zuzanu.
beletrie

Bakly – Armáda

323 Kč
287 Kč
Prázdniny v Evropě - 11%
(5x)
Vložte řízek mezi chleby a vydejte se za čtvrtým prázdninovým dobrodružstvím s Ladislavem Ziburou. Stopování nezemřelo. To jen někteří stopaři.
beletrie

Prázdniny v Evropě

404 Kč
359 Kč
Hovory s doktory - 12 pohledů na zdraví, lásku, víru… a život - 11%
Barbara Nesvadbová vyzpovídala dvanáct předních českých lékařů z nejrůznějších oborů – Hanu Papežovou, Andreje Sukopa, Jana Marka, Jiřího Kříže, Roberta Lischkeho, Pavla Pafka, Radkina Honzáka, Jana Beneše, Cyrila Hoeschla, Jana Pirka, Petru Tesařovou a Antonína Pařízka.
beletrie

Hovory s doktory - 12 pohledů na zdraví, lásku, víru… a život

269 Kč
239 Kč
Klub divných dětí - 11%
(3x)
Mila, Petr, Katka a Franta jsou divní. Nebo si to o nich aspoň ostatní myslí.
beletrie
Ukázky

Klub divných dětí

422 Kč
375 Kč
Manželství s Italem - 20%
(1x)
Když hotelový magnát Cristiano Moretti zjistí, že jeho vášnivá noc s pokojskou Hallií nezůstala bez následků, rozhodne se situaci vyřešit po svém. Nenechá přece své dítě žít v chudobě, tak jako musel žít on sám.
beletrie
Ukázky

Manželství s Italem

69 Kč
55 Kč
Kouření škodí zdraví cigaret a další povídky - 20%
(10x)
Tato dvojjazyčná sbírka absurdních povídek zasazených do Prahy se snaží zodpovědět složitější otázky života, jako je například proč by měl být motýl zahořklý vůči celému světu, jak by chobotnice mohla nesnášet cokoli skotského...
beletrie
Ukázky

Kouření škodí zdraví cigaret a další povídky

129 Kč
103 Kč
Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka - 11%
(10x)
Navzdory názvu se čtenář v knize nedočká násilí ani krvavých scén, natož vraždy. Jediným utrpením jsou skřípnuté ploténky a ulámané umělé nehty. Čtvrtý díl úspěšné série humoristických románů o „poslední aristokratce“.
beletrie
Ukázky

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>