Nejprodávanější tituly - leden 2020
sci-fi

Zjevení Cthulhu - 11%
(1x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
sci-fi

Zjevení Cthulhu

314 Kč
279 Kč
Mycelium IV: Vidění - 11%
(2x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
sci-fi
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

538 Kč
478 Kč
Člověk nula - 11%
Po globální katastrofě se počet lidí na planetě ustálil na třech miliardách – a to doslova. Dystopie oceňované ruské autorky pro čtenáře George Orwella a Aldouse Huxleyho
sci-fi

Člověk nula

350 Kč
311 Kč
Star Trek: Discovery – Nejtěžší chvíle - 20%
Během služby na palubě hvězdné lodi Shenzhou je poručík Michael Burnhamová, pozemšťanka vychovaná a vzdělávaná Vulkánci, povýšena na dočasného prvního důstojníka. Avšak aby si svůj nový post udržela, musí kapitánce Philippě Georgiou dokázat, že si jej zaslouží.
sci-fi
Ukázky

Star Trek: Discovery – Nejtěžší chvíle

249 Kč
199 Kč
Borne - 64%
Strhující román z blízké budoucnosti od autora oceňované trilogie Jižní Zóna se odehrává v nebezpečných rozvalinách někdejšího města, v nichž obezřetně shání obživu mladá Rachel.
sci-fi
Ukázky

Borne

278 Kč
99 Kč
Cesta - 11%
(17x)
McCarthy v románu Cesta stroze a lapidárně líčí svět po globální katastrofě - přesně domýšlí jeho podobu i jednání přeživších ve světě, kde z někdejší civlilizace nezůstalo téměř nic.
sci-fi
Ukázky

Cesta

250 Kč
222 Kč
Jezdci elementů - Smlouva živlů - 20%
Již podruhé se ocitáme v dračím světě Wallidaru. Mladý drak Allendal po útoku na svůj domov plane touhou po pomstě a u tajemného Filonia objevuje a zdokonaluje další skrytá odvětví magie.
sci-fi
Ukázky

Jezdci elementů - Smlouva živlů

99 Kč
79 Kč
Na západ od ráje - 11%

„Když dinosauři vládli Zemi…“

V tomto díle, vysoce hodnoceném čtenáři i kritikou, jí stále ještě vládnou.

sci-fi

Na západ od ráje

449 Kč
399 Kč
Poslední rozkaz - 20%
(5x)
Zatímco v Sabbatiných světech dál zuří křížová válka, komisař Ibram Gaunt se vrátil z pekelné mise hluboko za nepřátelskými liniemi a zjistil, že jeho oddíl byl mezitím rozpuštěn.
sci-fi
Ukázky

Poslední rozkaz

149 Kč
119 Kč
První a jediní - 20%
Generál Imperiální gardy přeběhl k nepříteli a hrozí, že prozradí vojenská tajemství kritická pro další osud Křížového tažení Sabbatinými světy.
sci-fi
Ukázky

První a jediní

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 172 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 18 > >>