Nejprodávanější e-knihy - leden 2020

Faktomluva - 20%
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.
Ukázky

Faktomluva

279 Kč
223 Kč
Kdo ví, kde budu zítra - 20%
(5x)

Tomáš Etzler (* 1963) je český novinář, který v letech 2007 až 2014 působil jako stálý zpravodaj České televize v Číně. V roce 1999 začal pracovat pro CNN jako editor zpráv a poté působil pět let jako válečný zpravodaj CNN na Haiti, v Iráku a v Afghánistánu.    

Ukázky

Kdo ví, kde budu zítra

249 Kč
199 Kč
Pečuj o své démony - 20%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
Ukázky

Pečuj o své démony

195 Kč
156 Kč
Nepravý ženich - 20%
Člověk, kterého Will Sanders pokládal za přítele, mu ukradl identitu a pokusil se ho v Mexiku zabít. Vetřel se i do přízně Megan, která Willa zbožňovala už na střední škole. Teď je Will zpátky v Royalu a jen zírá, kolik škody jeho dvojník napáchal.
Ukázky

Nepravý ženich

69 Kč
55 Kč
Velká chyba - Doggerland 1. - 20%
(3x)
Když se inspektorka Karen Eiken Hornbyová ráno probudí s kolosální kocovinou, a navíc v hotelové posteli vedle svého šéfa, nemá radost ani z jednoho. A ještě ke všemu se u ní doma v kuchyni najde brutálně zavražděná žena...
Ukázky

Velká chyba - Doggerland 1.

278 Kč
222 Kč
Malé pikantní vraždy - 20%
(2x)
Lars Hvilling Hansen vede v podstatě obyčejný život. Až do chvíle, kdy ho opustí žena a on sám se navíc ocitne ve finanční tísni. Lars tak musí zvážit všechny možnosti. Naštěstí má senzační obchodní nápad!
Ukázky

Malé pikantní vraždy

189 Kč
151 Kč
Mstitel z Jenštejna - Letopisy královské komory
(3x)
Jiří Adam z Dobronína se na vyjížďce před pražskými hradbami setká s Václavem Hrzánem z Harasova, který nedávno koupil hrad Jenštejn. Ten se mu svěří s neurčitými obavami.
Ukázky

Mstitel z Jenštejna - Letopisy královské komory

199 Kč
Vytěženej kraj - 20%
(7x)
České středohoří, Litvínov, Most, Libkovice, Krušné hory, Ústí nad Labem, Hrob... Dvojice protagonistů hledá filmové lokace v kraji, ze kterého si každý urval, co mohl. Ale někdy přijíždíte hledat pochmurná místa, a potkáte krásu.
Ukázky

Vytěženej kraj

169 Kč
135 Kč
V labyrintu tajností - 20%
(1x)
Alex Golding musí za každou cenu zamezit svatbě svého švagra, který už je ženatý, a navíc s Alexovou sestrou čeká dítě. To se mu sice podaří, ale když uvidí jeho nevěstu, neodolá vášni, jakou v něm ta půvabná švadlena probudí.
Ukázky

V labyrintu tajností

109 Kč
87 Kč
Města - 20%
Vypravěč knihy slíbí manželce svého dávného přítele Štěpána, že se ve Stockholmu pokusí najít záhadný fialový flash disk, který Štěpána podivnou hrou náhody uvrhl do stavu duševní trýzně a který jediný může jeho zoufalství utišit.
Ukázky

Města

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>