Nejprodávanější e-knihy - leden 2020

Faktomluva
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.
Ukázky

Faktomluva

279 Kč
Kdo ví, kde budu zítra
(5x)

Tomáš Etzler (* 1963) je český novinář, který v letech 2007 až 2014 působil jako stálý zpravodaj České televize v Číně. V roce 1999 začal pracovat pro CNN jako editor zpráv a poté působil pět let jako válečný zpravodaj CNN na Haiti, v Iráku a v Afghánistánu.    

Ukázky

Kdo ví, kde budu zítra

249 Kč
Pečuj o své démony
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
Ukázky

Pečuj o své démony

195 Kč
Nepravý ženich
Člověk, kterého Will Sanders pokládal za přítele, mu ukradl identitu a pokusil se ho v Mexiku zabít. Vetřel se i do přízně Megan, která Willa zbožňovala už na střední škole. Teď je Will zpátky v Royalu a jen zírá, kolik škody jeho dvojník napáchal.
Ukázky

Nepravý ženich

69 Kč
Velká chyba - Doggerland 1.
(3x)
Když se inspektorka Karen Eiken Hornbyová ráno probudí s kolosální kocovinou, a navíc v hotelové posteli vedle svého šéfa, nemá radost ani z jednoho. A ještě ke všemu se u ní doma v kuchyni najde brutálně zavražděná žena...
Ukázky

Velká chyba - Doggerland 1.

278 Kč
Malé pikantní vraždy
(2x)
Lars Hvilling Hansen vede v podstatě obyčejný život. Až do chvíle, kdy ho opustí žena a on sám se navíc ocitne ve finanční tísni. Lars tak musí zvážit všechny možnosti. Naštěstí má senzační obchodní nápad!
Ukázky

Malé pikantní vraždy

189 Kč
Mstitel z Jenštejna - Letopisy královské komory - 30%
(3x)
Jiří Adam z Dobronína se na vyjížďce před pražskými hradbami setká s Václavem Hrzánem z Harasova, který nedávno koupil hrad Jenštejn. Ten se mu svěří s neurčitými obavami.
Ukázky

Mstitel z Jenštejna - Letopisy královské komory

199 Kč
139 Kč
Vytěženej kraj
(7x)
České středohoří, Litvínov, Most, Libkovice, Krušné hory, Ústí nad Labem, Hrob... Dvojice protagonistů hledá filmové lokace v kraji, ze kterého si každý urval, co mohl. Ale někdy přijíždíte hledat pochmurná místa, a potkáte krásu.
Ukázky

Vytěženej kraj

169 Kč
V labyrintu tajností
(1x)
Alex Golding musí za každou cenu zamezit svatbě svého švagra, který už je ženatý, a navíc s Alexovou sestrou čeká dítě. To se mu sice podaří, ale když uvidí jeho nevěstu, neodolá vášni, jakou v něm ta půvabná švadlena probudí.
Ukázky

V labyrintu tajností

109 Kč
Města
Vypravěč knihy slíbí manželce svého dávného přítele Štěpána, že se ve Stockholmu pokusí najít záhadný fialový flash disk, který Štěpána podivnou hrou náhody uvrhl do stavu duševní trýzně a který jediný může jeho zoufalství utišit.
Ukázky

Města

299 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>