Nejprodávanější tituly - říjen 2020

Cizinec

Základní literární dílo existencialismu v komiksu. Komiksové zpracování jednoho z nejvýznamnějších románů dvacátého století vypráví příběh tichého úředníka Mersaulta, který v Alžíru krátce po pohřbu své matky nešťastnou náhodou zabije Araba.

Ukázky

Cizinec

314 Kč
Maddox
(2x)
Tři mladí muži se seznámí na univerzitě, kde také začne jejich celoživotní přátelství. Minulost diktuje to, jací muži to jsou, současnost však formuje jejich budoucnost.
Ukázky

Maddox

199 Kč
Naděje v dějinách
(2x)
Kniha rozhovorů se známým historikem, teologem a katolickým knězem Tomášem Petráčkem propojuje řadu světů.
Ukázky

Naděje v dějinách

242 Kč
Pustina
(3x)
Švédský venkov, to nejsou jen nekonečné lesy, jezera s křišťálovou vodou a malebné červené domy na smaragdových pasekách.

Pustina

323 Kč
Zlatý střevíček
(1x)
Ta žena byla všechno, co Alessio nechápal a odmítal. Ale protože bez ní by nedostal to, co patřilo jeho rodině, rozhodl se, že si ji vezme za manželku. Ten muž byl všechno, co Beth nesnášela a nenáviděla.
Ukázky

Zlatý střevíček

69 Kč
Hranice lesa
(2x)
Vítěz ceny Magnesia Litera 2020 – objev roku - Prozaický debut Vratislava Kadlece nabízí sedmnáct povídek různé délky a rozmanité formy, v nichž jako by se potkával Karel Michal a jeho Bubáci pro všední den s texty Jorge Luise Borgese.

Hranice lesa

205 Kč
Milan Kundera - Život spisovatele
(4x)
Francouzský autor ve svém díle přibližuje čtenářům komplikovanou osobnost světoznámého českého a francouzského romanopisce.
Ukázky

Milan Kundera - Život spisovatele

403 Kč
Reniin deník
15. července 1942, středa

Pamatuj si tenhle den; pamatuj si ho dobře. Budeš o něm vyprávět budoucím generacím. Od dnešních 8 hodin jsme uzavřeni v ghettu. Tady teď žiju. Svět je ode mě oddělen a já jsem oddělena od světa.
Ukázky

Reniin deník

358 Kč
Tiamatin hněv
(1x)
Třináct set bran otevřelo lidem hvězdné soustavy v celém vesmíru. Zatímco lidstvo buduje na troskách mimozemské civilizace vlastní mezihvězdnou říši, objevují se nové záhady a hrozby.
Ukázky

Tiamatin hněv

199 Kč
Křišťálový klíč II. - Vídeňský sen
(5x)
Barvité osudy členů rodu, kteří se stanou sklářskými a textilními podnikateli, umělci, úředníky i učenci, se prolínají s příběhy zajímavých severočeských postav.

Křišťálový klíč II. - Vídeňský sen

404 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 1000 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 .. 100 > >>