Nejprodávanější tituly - říjen 2020

Matěj maluje mapy
Kniha je příběhem známé české rodiny s autistickým synem Matějem, jehož vášní se stalo malování dopravních map.
Ukázky

Matěj maluje mapy

314 Kč
Probudím se na Šibuji
(14x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
Ukázky

Probudím se na Šibuji

314 Kč
Hotýlek
(12x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
Ukázky

Hotýlek

359 Kč
Druhá derivace touhy II.
(1x)
Druhý díl trilogie úvah ekonoma Tomáše Sedláčka nad tématy a událostmi posledních let. Kniha nadčasově komentuje události, které se během našich životů dotýkaly nás všech.

Druhá derivace touhy II.

313 Kč
Konec starých časů
(4x)
V druhém díle trilogie Carmen Kornové sledujeme další osudy přítelkyň Henny, Käthe, Idy a Liny, narozených kolem roku 1900 v Hamburku. Nyní se nacházejí na prahu padesátky.
Ukázky

Konec starých časů

402 Kč
Nenapravitelný sukničkář
(1x)
Byl prostě neodolatelný. Jinak se sportovní hvězda Jordan Serenghetti nedal popsat. Ale jeho fyzioterapeutka Sera mu musela odolat. Bránila jí v tom profesní etika a polibek, na který si ten nechutně bohatý hokejista vůbec nepamatoval.
Ukázky

Nenapravitelný sukničkář

69 Kč
Atomové návyky
(2x)
Prvního ledna máme všichni jasno v tom, že přestaneme kouřit, začneme víc cvičit nebo uklízet. Jenže do února už jsme zase tam, kde jsme byli. Proč? Naší nejhlubší motivací je pohodlí a lenost.

Atomové návyky

359 Kč
Jak se co dělávalo
(1x)
Moderní doba nás zbavila manuální dřiny, ale zároveň jsme přišli o nespočet dovedností našich předků.

Jak se co dělávalo

158 Kč
Noční oheň
(1x)

Případ Harryho Bosche a Renée Ballardové. Renée Ballardová zrovna na noční směně řeší úmrtí bezdomovce, když jí Harry Bosch přinese starý spis. Dostal ho od vdovy po svém učiteli Johnu Jacku Thompsonovi a týká se případu mladíka zavražděného skoro před třiceti lety v uličce, kde se kšeftovalo s drogami.

Ukázky

Noční oheň

279 Kč
Rozhovory s přáteli
(3x)
Knihu můžeme číst jako romantickou komedii, plnou nevěry, sexu, odcizení i sblížení, ale zároveň jako silný příběh o životě a myšlení současných mladých žen.
Ukázky

Rozhovory s přáteli

313 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 1000 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 .. 100 > >>