Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
zdravá výživa

Jednoduché a zdravé recepty pro seniory - 20%
Publikace „Jednoduché a zdravé recepty pro seniory“ je určena pro osoby vyššího věku, které si chtějí udržet co možná nejlepší fyzické a psychické zdraví. V úvodu lékaře se čtenář dozví o rizicích a stravovacích problémech tohoto věku, o zásadách stravování a vhodných potravinách.
zdravá výživa
Ukázky

Jednoduché a zdravé recepty pro seniory

149 Kč
119 Kč
Zdravé pomazánky - 20%
Kniha nabízí přes sto druhů pomazánek zařazených do sedmi kategorií. Máte jedinečnou příležitost si připravit pomazánky luštěninové, zeleninové, rybí, tvarohové, sýrové, z obilovin a semínek a ze šmakounem.
zdravá výživa
Ukázky

Zdravé pomazánky

98 Kč
78 Kč
Deník Whole30 - 20%
Právě v rukou držíte vše, co vám scházelo pro úspěšné dokončení stravovacího restartu: svůj osobní deník, návod, povzbuzení, inspiraci, tipy a triky – prostě každodenního kouče a společníka, který vás bude motivovat a doprovázet den za dnem k cíli.
zdravá výživa
Ukázky

Deník Whole30

199 Kč
159 Kč
Saláty ze Svatojánu - 20%

Skvělé saláty od Kuchařky ze Svatojánu Saláty jsou jako procházka pestrobarevnou zahradou chutí. Na jaře se v nich objeví první jarní divoké bylinky a v létě zase čerstvé okurky a rajčata. S podzimem přijde úroda dýní, řepy, zelí a ořechů. V zimě můžeme dělat saláty z brambor nebo luštěnin. Na stole bychom je ale měli mít každý den.

zdravá výživa
Ukázky

Saláty ze Svatojánu

249 Kč
199 Kč
Vegan recepty – hravě a zdravě - 20%
Rostlinná strava je zdravá, lehká, představuje menší zátěž pro planetu a pro masožrouty může znamenat příjemné zpestření jejich jídelníčku. A když víte, jak na to, dokážou být veganská jídla přímo hříšně chutná. Kuchařka, kterou sestavila dlouholetá veganka
zdravá výživa
Ukázky

Vegan recepty – hravě a zdravě

249 Kč
199 Kč
Zdravé pečení - 20%

Zdravé mlsání od nutriční specialistky Ať už toužíte zhubnout pár kilogramů, nebo chcete pouze najít cestu k lepšímu zdraví a životní rovnováze, bude pro vás tato kuchařka skvělým pomocníkem.

zdravá výživa
Ukázky

Zdravé pečení

209 Kč
167 Kč
Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat - 20%
Která z žen by neznala obávaný jojo-efekt?
zdravá výživa
Ukázky

Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat

169 Kč
135 Kč
Alternativní potravinové sítě - 20%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
zdravá výživa
Ukázky

Alternativní potravinové sítě

180 Kč
144 Kč
Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
zdravá výživa
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Fitness výživa - 20%
Nové vydání úspěšné publikace! Žádný jiný dietní plán vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating vycházející z moderních vědeckých poznatků o výživě.
zdravá výživa
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
258 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>