Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
užitková zahrada

Alternativní potravinové sítě - 20%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
užitková zahrada
Ukázky

Alternativní potravinové sítě

180 Kč
144 Kč
Pěstujeme révu vinnou - 20%
Nestor českého vinařství, profesor Vilém Kraus, připravil aktualizované vydání své velmi úspěšné knihy, v níž vás seznamuje s nejnovějšími odrůdami révy vinné.
užitková zahrada
Ukázky

Pěstujeme révu vinnou

161 Kč
129 Kč
Pěstování révy vinné - 20%
(1x)
Monografie od našeho předního experta na vinohradnictví a vinařství shrnuje poznatky o pěstování révy vinné. Autor v ní komplexně předkládá veškeré domácí a zahraniční informace za posledních 10 let a vlastní praktické zkušenosti s pěstováním révy vinné.
užitková zahrada
Ukázky

Pěstování révy vinné

424 Kč
339 Kč
Řez ovocných dřevin - 20%
(1x)
Publikace od našich předních ovocnářů je určena zahrádkářům a pěstitelům ovocných stromů, kteří si nevědí rady s jejich ošetřováním, ale i studentům zahradnických škol a majitelům sadů.
užitková zahrada
Ukázky

Řez ovocných dřevin

212 Kč
170 Kč
Suchomilné trvalky - 20%
Knížka by měla obsáhnout problematiku pěstování suchomilných rostlin, tedy rostlin s nižšími nároky na závlahu, které jsou vhodné k pěstování na suchých místech a také na chalupách a v zahradách, kde není možné zabezpečení pravidelné zálivky.
užitková zahrada
Ukázky

Suchomilné trvalky

149 Kč
119 Kč
Zahradní jezírka a vodní rostliny - 20%
Autor je nejzkušenějším odborníkem na zakládání umělých vodních ploch u nás, uznávaný je i v zahraničí. V této knize využívá svých dlouholetých zkušeností při zakládání nádrží pomocí fólie, udílí rady, co je nutné vědět, ještě než se začne s výkopem.
užitková zahrada
Ukázky

Zahradní jezírka a vodní rostliny

101 Kč
81 Kč