Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
všeobecné a ostatní

Umění být zdráv - 20%
(9x)

Vše je propojené: Jak se chovat k vlastnímu tělu a předcházet nemocem? Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medicíny Jan Vojáček vám ukáže, jak ve vlastním organismu probudit schopnost samoléčby a najít ztracenou harmonii.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Umění být zdráv

279 Kč
223 Kč
Bulbem záchranáře - 20%
(3x)
V říjnu 2018 se Vít Samek, záchranář pražské ZZS rozhodl, že svoje zážitky z nočních služeb převede na novou facebookovou stránku, kam si je bude raději odkládat, než aby zahlcoval svůj osobní profil.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Bulbem záchranáře

249 Kč
199 Kč
Myslet srdcem - 20%
(4x)
Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Myslet srdcem

239 Kč
191 Kč
Zdravá střeva, zdravý život - 20%
Autor, zkušený a úspěšný terapeut zabývající se celostní medicínou, v knize srozumitelně objasňuje, jak nerovnováha ve střevech souvisí s kožními nemocemi, chronickými bolestmi, alergiemi a mnoha dalšími zdravotními potížemi.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Zdravá střeva, zdravý život

271 Kč
217 Kč
V zákulisí srdce - 20%
(2x)
Poutavý a místy strhující profesní příběh Petra Neužila mapuje vývoj kardiologie posledních desetiletí. Primář Neužil vybudoval z oddělení kardiologie Nemocnice Na Homolce prestižní pracoviště, na němž zavádí nejnovější metody léčby.
všeobecné a ostatní
Ukázky

V zákulisí srdce

249 Kč
199 Kč
Velmi osobní kniha o zdraví - 20%
(3x)

Jak dát tělu to nejlepší v dnešní uspěchané době? Tipy od nejvlivnější české expertky v oblasti zdravého životního stylu.  Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Velmi osobní kniha o zdraví

339 Kč
271 Kč
Kurz zázraků - 20%
(4x)
Kurz zázraků je univerzálním duchovním učením, jehož účelem je umožnit lidem nalézt svého Vnitřního Učitele.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kurz zázraků

425 Kč
340 Kč
Jednoduché a zdravé recepty pro seniory - 20%
Publikace „Jednoduché a zdravé recepty pro seniory“ je určena pro osoby vyššího věku, které si chtějí udržet co možná nejlepší fyzické a psychické zdraví. V úvodu lékaře se čtenář dozví o rizicích a stravovacích problémech tohoto věku, o zásadách stravování a vhodných potravinách.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Jednoduché a zdravé recepty pro seniory

149 Kč
119 Kč
Jóga z obýváku - 20%

Zacvičte si jógu v klidu a pohodlí pod vedením profesionálů Pozvěte si jógu domů a začněte cvičit ještě dnes, třeba v obýváku. Někdy se vám nikam nechce nebo zrovna nemůžete vyrazit někam za cvičením. Navíc jsou věci, které se na běžných lekcích ani nedozvíte.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Jóga z obýváku

279 Kč
223 Kč
Menopauza - 20%
Kniha pro všechny ženy, které se nacházejí v období menopauzy, ale i pro ty, které se tam teprve blíží. Lehkou a laskavou formou nabízí jiný pohled na to, jak si poradit s hormonální bouří, která přechod provází.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Menopauza

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 73 položek
1 2 3 .. 8 > >>