Nejprodávanější tituly - říjen 2020
romantika

Pražský Casanova - 11%
(3x)
Co všechno se může stát, když na ulici oslovíte krásnou ženu? Může vás odmítnout nebo vám změnit život. Je to krok, na jehož rozmyšlení nemáte moc času. Bude to výhra nebo prohra? Jste-li někým, jako je David Braun, neváháte, protože ženy milujete.
romantika

Pražský Casanova

251 Kč
223 Kč
Milostná strategie - 11%
Čerstvá absolventka vysoké školy Soňa se snaží vymanit z důsledků ne příliš šťastného dětství, problematického vztahu s matkou a soužití s otcem-alkoholikem. Zároveň si bolestně, ale cílevědomě buduje nové zázemí ve vztahu s Petrem.
romantika

Milostná strategie

152 Kč
135 Kč
Pohádkář - 20%
Karla propadá duší, tělem i láskou jedinému muži, Márovi. Miluje ho tak silně, že paralyzována vášní si neumí připustit, že on v týchž iluzích udržuje ještě i jinou ženu. Pohádkář je příběhem o fatální závislosti, o vášni i o životních ztrátách.
romantika
Ukázky

Pohádkář

299 Kč
239 Kč
Sex zero sex
(1x)
Strhující příběh, který se odehrává střídavě v Čechách a u Rudého moře, je plný exotiky, poznávání, humoru, vášně i erotiky. Ponoříte se do šťavnatých, nebývale intimních, s humorem i nadsázkou vylíčených zážitků zralé vdané Evropanky.
romantika

Sex zero sex

44 Kč
Z temnoty - 11%
Obzvlášť krutý případ domácího násilí vyvrcholil v dubnu 2011 v poklidném městečku na cornwallském pobřeží Anglie. Prostřednictvím médií událost šokovala nejen veřejnost ve Velké Británii, ale na celém světě…
romantika

Z temnoty

269 Kč
239 Kč
Banánové rybičky - 11%

Knižní vydání populárního pořadu České televize, v němž Halina Pawlowská dává náměty, návody a podněty, JAK PŘEŽÍT různé situace – neopětovanou lásku, pubertu svých dětí, diety, trapné chvíle, nevěru, zradu, sex, nakupování, společenskou událost,...

romantika

Banánové rybičky

179 Kč
159 Kč
Maják jménem láska - 20%
Co se stane, když se přírodní živly vzbouří a vezmou v běsnící apokalypse lidem domovy? Život půvabné Pavly Arnoldové už nikdy nebude jako dřív.
romantika
Ukázky

Maják jménem láska

174 Kč
139 Kč
S elegancí ježka - 11%
(7x)
Francouzský bestseller. Román psaný ironickým jazykem se odehrává v Paříži. Je vyprávěn dvěma postavami - pětačtyřicetiletou domovnicí Reneé, která je posedlá filosofií, a dvanáctiletou Palomou, která se rozhodla, že 16. června spáchá sebevraždu.
romantika

S elegancí ježka

269 Kč
239 Kč
Šaty z duhy
(2x)
Anně je přes čtyřicet a její život se poslední dobou ubíral v zajetých kolejích. Prakticky všechno brala jako samozřejmost, ale jednoho dne se její svět zhroutil. Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Šaty z duhy

169 Kč
Zobrazuji 301 - 310 z 316 položek
<< < 1 .. 29 30 31 32 > >>