Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - říjen 2020

Selfíčka
(1x)
Dnes si mladí fotí selfíčka, aby, snad, zachytili důležité momenty života. Naučil jsem se selfíčka nikoli fotografovat, ale psát. Chci teď spíše ustoupit do pozadí a nechat čtenářovu fantazii pracovat, chci ukázat jen náčrtky.

Selfíčka

178 Kč
Před povodní
(2x)
Vilu na břehu řečovické řeky navštěvuje neznámý host. Přichází starou studnou a nepatří do suchozemského světa. Také Hanu Strnadovou přitahuje spíše svět pod hladinou než mezilidské vztahy ve městě.

Před povodní

269 Kč
Manželské zrcadlo - Letopisy královské komory 14. díl
(1x)
Hospodyně Jiřího Adama z Dobronína obdrží jako dárek knihu Manželské zrcadlo, která obsahuje různé rady pro život vdané ženy a také poučné příběhy.

Manželské zrcadlo - Letopisy královské komory 14. díl

287 Kč
Na smrt
(13x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
Ukázky

Na smrt

358 Kč
Jako bych žila dva životy
(1x)
Otevřený rozhovor básníka Milana Ohniska s výjimečnou moderátorkou Danielou Drtinovou – a také s jednadvaceti „nejbližšími a blízkými“.
Ukázky

Jako bych žila dva životy

404 Kč
Nejlepší hlavy mé generace
(1x)
V knize Nejlepší hlavy mé generace Ginsberg vychází především z vlastní zkušenosti, popisuje svá první setkání s Kerouacem, Burroughsem i dalšími členy beat generation a nabízí na ně vskutku neotřelý, kritický a přitom nesmírně živý pohled.

Nejlepší hlavy mé generace

448 Kč
Zážitky z karantény
(1x)

I když se svět do pekel řítí, tak lze pořád šťastně žíti!" Co si počala Halina Pawlowská, když ji koronavirová karanténa na tři měsíce uvěznila v jedné domácnosti s dcerou, zetěm, vnukem, přítelem, tchyní, synem, sestřenicí a dvěma psy? Začala si

Zážitky z karantény

269 Kč
Dlouhá trať
(6x)
Občas se stane, že v půlce závodu zapomenete, proč vlastně soutěžíte.
Ukázky

Dlouhá trať

332 Kč
Za oponou války
(4x)
Jakub Szántó v knize přibližuje své dramatické zážitky z frontových linií, míst teroristických útoků i státních převratů a revolucí, které během své kariéry televizního novináře v uplynulých dvou dekádách natáčel.
Ukázky

Za oponou války

268 Kč
Eseje
(5x)

Houellebecq jako esejista. Výbor z textů nejznámějšího francouzského spisovatele.

„Vypěstujte v sobě hluboké rozhořčení ze života,“ vyzývá Michel Houellebecq v eseji připomínajícím gnostickou parodii příruček osobního rozvoje.

Ukázky

Eseje

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>