Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
osobní rozvoj

Vnitřní svět vítězů - 20%
(1x)
Co rozhoduje o vítězích mezi nejlepšími?
osobní rozvoj
Ukázky

Vnitřní svět vítězů

339 Kč
271 Kč
Vyhořet může každý - 20%
(2x)
„Takový pilný a šikovný, jak se vám to stalo?“ Syndrom vyhoření dokazuje, že pracovitost není jen ctnost. Práci na 150 % nikdo neocení. Moderátor Aleš Cibulka, mezzosopranistka Dagmar Pecková a sportovní reprezentantka Olga Šípková otevřeně přiznávají, jak je maximální nasazení přivedlo do pekel.
osobní rozvoj
Ukázky

Vyhořet může každý

249 Kč
199 Kč
Kurz zázraků - 20%
(4x)
Kurz zázraků je univerzálním duchovním učením, jehož účelem je umožnit lidem nalézt svého Vnitřního Učitele.
osobní rozvoj
Ukázky

Kurz zázraků

425 Kč
340 Kč
Bohyně nestárnou - 20%

Tajný recept na zářivou vitalitu a zdraví. Inspirace pro ženy všeho věku. Kolik vám je? Přece tolik, na kolik se cítíte. To jsme určitě slyšeli už mnohokrát, jenže si možná myslíme, že je to jenom taková planá útěcha. Stárnout člověk přece musí.

osobní rozvoj
Ukázky

Bohyně nestárnou

382 Kč
306 Kč
Odpojený muž - 20%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
osobní rozvoj
Ukázky

Odpojený muž

424 Kč
339 Kč
Ukliďte si v hlavě - 20%
Díky cvičením z této knížky můžete jen za deset minut denně zcela změnit svůj život! Ukáže vám, jak praktikovat jednoduchá meditační cvičení a všímavost v každodenním životě. Zpřístupňuje meditaci každému, kdo stojí o pořádek v hlavě a šťastný život.
osobní rozvoj
Ukázky

Ukliďte si v hlavě

229 Kč
183 Kč
Cesta pravého muža - 20%
(8x)
Cesta pravého muža by mala byť "povinným" čítaním. David Deida je jedným z prevratných a najprovokatívnejších duchovných učiteľov súčasnosti. Učí mužov, ako byť mužmi a ženy, ako byť ženami, ako porozumieť mužom a ako ich podporiť v ich mužnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Cesta pravého muža

189 Kč
151 Kč
Emoční inteligence - 20%
(3x)

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

osobní rozvoj
Ukázky

Emoční inteligence

297 Kč
238 Kč
Umění slovní sebeobrany - 20%
Tato knížka plná jasných a praktických rad a příkladů vám pomůže čelit všem slovním útokům a provokacím. Jde o jednu z nejlepších a nejužitečnějších knih na toto téma, při jejímž čtení se budete zároveň dobře bavit.
osobní rozvoj
Ukázky

Umění slovní sebeobrany

254 Kč
203 Kč
Jedineční lidé - 20%
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
osobní rozvoj
Ukázky

Jedineční lidé

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 198 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 20 > >>