Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
osobní rozvoj

Kritické myšlení - 20%
Publikace je věnována kritickému myšlení a kognitivním zkreslením. Kritické myšlení je jednou z nejpotřebnějších dovedností pro 21. století, ale zároveň je jednou z dovedností, která ve výuce na všech stupních škol nejvíce chybí.
osobní rozvoj
Ukázky

Kritické myšlení

69 Kč
55 Kč
Menopauza - 20%
Kniha pro všechny ženy, které se nacházejí v období menopauzy, ale i pro ty, které se tam teprve blíží. Lehkou a laskavou formou nabízí jiný pohled na to, jak si poradit s hormonální bouří, která přechod provází.
osobní rozvoj
Ukázky

Menopauza

209 Kč
167 Kč
Sedm duchovních zákonů superhrdinů - 20%
Svět potřebuje a vždy potřeboval superhrdiny – neohrožené muže i ženy s neobyčejnými a nadpřirozenými schopnostmi, kteří si dokážou poradit v náročných podmínkách, kteří neutíkají z boje, jsou na straně slabších a utiskovaných, bojují proti bezpráví.
osobní rozvoj
Ukázky

Sedm duchovních zákonů superhrdinů

169 Kč
135 Kč
Toltécké tajemství štěstí - 20%
Je možné být šťastný a spokojený, i když nás v životě potkávají různé těžkosti? Ano – ale cesta, která k tomu vede, neznamená víc pracovat, víc vlastnit či víc vědět. Na naše zdraví, výkonnost a vztahy mají obrovský dopad přesvědčení , která zastáváme…
osobní rozvoj
Ukázky

Toltécké tajemství štěstí

170 Kč
136 Kč
Nasadit vlastní kůži - 20%
(1x)
Nejprovokativnější a zároveň nejpraktičtěji zaměřená kniha od autora celosvětového bestselleru Černá labuť. Taleb nově definuje, co znamená rozumět světu, být úspěšný ve své profesi či být prospěšný spravedlivé společnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Nasadit vlastní kůži

195 Kč
156 Kč
Přijměte své vnitřní dítě - 20%
Tato knížka vám pomůže přijmout sebe sama bez odsuzování a předsudků, naučí vás odpouštět si a mít se rádi. Autor, zkušený psychoterapeut, vám poradí, jak zvládat nejrůznější trable...
osobní rozvoj
Ukázky

Přijměte své vnitřní dítě

195 Kč
156 Kč
Průvodce pro vysoce citlivé lidi - 20%
(1x)
Život s vysokou citlivostí je náročný, ale může vám přinést i řadu výhod. V této knize naleznete mnoho praktických tipů, cenných rad a technik, díky nimž se naučíte zvládat výzvy spojené s citlivostí...
osobní rozvoj
Ukázky

Průvodce pro vysoce citlivé lidi

297 Kč
238 Kč
Jak se nespálit při výběru zaměstnanců - 20%
Předchůdce knihy „Jak se nespálit podruhé“ je stále vyhledávaným titulem, neboť jde o komplexní návod k realizaci a vyhodnocení procesu výběru a přijímání pracovníků.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak se nespálit při výběru zaměstnanců

109 Kč
87 Kč
25 typů lidí - jak s nimi jednat, jak je vést a motivovat - 20%
Jak poznat a efektivně komunikovat s negativistou, popletou nebo arogantním člověkem? Třetí vydání oblíbené knížky přibližuje pět nových typů lidí: člověka podezíravého, upovídaného, přecitlivělého, konzervativního a příbuzného.
osobní rozvoj
Ukázky

25 typů lidí - jak s nimi jednat, jak je vést a motivovat

203 Kč
162 Kč
Mozek a vědomí - 20%
(1x)
Co se stane, když přijmeme jako fakt, že vše, co si myslíme a cítíme, nevychází z nehmotné duše, ale z elektrochemické aktivity našeho mozku?
osobní rozvoj
Ukázky

Mozek a vědomí

180 Kč
144 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 198 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 20 > >>