Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
medicína

Speciální praktická cvičení z farmaceutické technologie - 20%
Speciální praktická cvičení z farmaceutické technologie jsou zaměřena na praktické využití teoretických poznatků prezentovaných v přednáškách z farmaceutické technologie. Konkrétně se jedná o podchycení základních výrobních a zkušebních kroků.
medicína
Ukázky

Speciální praktická cvičení z farmaceutické technologie

100 Kč
80 Kč
Anatomie v přehledech a schématech - 20%
Přehled anatomie cév, nervů a svalů na 104 stranách! Zjednodušené barevné obrázky, schémata, tabulky. Přesně to potřebujete k opakování před zkouškou a chirurgové, fyziatři a další odbornosti budou tyto informace využívat po celý profesní život.
medicína
Ukázky

Anatomie v přehledech a schématech

254 Kč
203 Kč
Cvičení na bolavá záda - 20%
V úvodu knihy jsou stručně vysvětleny příčiny bolestí zad, možnosti jejich terapie a autoterapie a význam pohybové aktivity v jejich léčbě. Čtenáři se seznámí i s možnostmi autodiagnostiky vadného držení těla, zkrácených a oslabených svalů apod.
medicína
Ukázky

Cvičení na bolavá záda

195 Kč
156 Kč
Chirurgie ruky - 20%
Mezinárodní kolektiv špičkových odborníků připravil tuto praktickou publikaci k diagnostice a terapii jednoho z nejčastějších poranění.
medicína
Ukázky

Chirurgie ruky

764 Kč
611 Kč
Muž, který nemohl přestat - 20%
Vtíravé myšlenky má občas téměř každý. Autor, který sám přes dvacet let s touto poruchou zápolí, v upřímné snaze jí porozumět nabízí přehled psychologických, výzkumných, historických, ale i osobních postřehů a poznatků.
medicína
Ukázky

Muž, který nemohl přestat

307 Kč
246 Kč
Principy radiační ochrany v nukleární medicíně - 20%
Ucelená publikace na téma radiační ochrany je nepostradatelná pro pracoviště nukleární medicíny, lékaře, radiologické fyziky, radiologické asistenty, sestry, farmaceuty, farmaceutické asistenty a studenty všech oborů zabývajících se otevřenými záři
medicína
Ukázky

Principy radiační ochrany v nukleární medicíně

424 Kč
339 Kč
Základy histologie - 20%
Základy histologie vznikly jako upravený a doplněný překlad autorovy starší anglické předlohy Outlines of Histology, opakovaně vydávané pro potřeby zahraničních studentů.
medicína
Ukázky

Základy histologie

110 Kč
88 Kč
Anatomie 1 - 20%
První díl učebnice obsahuje anatomii celého pohybového aparátu. Profesor MUDr. Radomír Čihák, DrSc., a prof. MUDr. Miloš Grim, DrSc., jej opět upravili, aktualizovali a doplnili podle posledních poznatků.
medicína
Ukázky

Anatomie 1

1 657 Kč
1 326 Kč
Deník raka - 20%
(4x)
Deník raka je strhující zpověď ženy, která svůj boj se zákeřnou nemocí, jež jí byla diagnostikována v pouhých pětatřiceti letech, vyhrála.
medicína
Ukázky

Deník raka

199 Kč
159 Kč
Fitness programy z pohledu kinantropologie - 20%
Cvičení ve fitness centrech je dnes nejrozšířenější cílená strukturovaná pohybová aktivita. Jeho přínosy v oblasti zdravotně orientované zdatnosti jsou neoddiskutovatelné, a proto by mu odborníci měli věnovat náležitou pozornost.
medicína
Ukázky

Fitness programy z pohledu kinantropologie

250 Kč
200 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 113 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 12 > >>