Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
beletrie

River Wild - 20%
(1x)
Nové město. Nová identita. Těhotná a bez pomoci. Na útěku před minulostí, která mě nikdy nesmí znovu najít. River Wild. Náladový. Nevypočitatelný. Zmetek. Tak to je můj nový soused. O přátelství s Riverem nemám sebemenší zájem.
beletrie
Ukázky

River Wild

199 Kč
159 Kč
V bouři – Dunmor Castle
(1x)
Může Lexie Cavendishová, mladá designérka, která se ujala renovace honosného sídla Dunmor Castle, Graysonovi, synovi majitele domu, opravdu věřit? Navzdory všem pochybnostem se totiž do pohledného Ira vášnivě zamilovala.
beletrie
Ukázky

V bouři – Dunmor Castle

199 Kč
Bábovky - 20%
(12x)
Nechte se strhnout upřímnou zpovědí hlavních hrdinek, kde nechybí ironie, humor, bolest, napětí, nenávist ani láska. Kde se emotivní příběhy vzájemně prolínají, jeden vede ke druhému, k celé řadě zajímavých rozuzlení a potom nerušeně pokračují dál, někdy šťastně, někdy ne, takový už je život.
beletrie
Ukázky

Bábovky

209 Kč
167 Kč
Nevěsta pro šejka - 20%
(1x)
Vypravit se přes půl světa za ženichem, kterého nikdy předtím neviděla… a druhý den být provdána za někoho úplně jiného! Ne, rozhodně by si Zoe nepomyslela, že se něco takového může stát zrovna jí.
beletrie
Ukázky

Nevěsta pro šejka

69 Kč
55 Kč
Hlas kukačky
(10x)
Napínavý příběh o pátrání po tajemství, o němž se i v nejužším rodinném kruhu jen šeptá. Příběh o rozplétání složitých lidských vztahů táhnoucí se hluboko do minulosti.
beletrie
Ukázky

Hlas kukačky

189 Kč
Hana - 20%
(52x)
Třetí román úspěšné české autorky.
Existuje-li něco, co prověřuje opravdovost lidského života, pak je to utrpení. A existuje-li něco, co život znehodnocuje, pak je to utrpení, které člověk působí jiným.
beletrie
Ukázky

Hana

259 Kč
207 Kč
Hříšné dopisy - 20%
(4x)
Nikdy na něj nezapomenu – na muže, jehož jsem nikdy nepotkala. S Griffinem Quinnem jsem si v dětství psala. Během let jsme se přes stovky dopisů spřátelili, svěřovali si nejhlubší, nejtemnější tajemství a vytvořilo se mezi námi pouto.
beletrie
Ukázky

Hříšné dopisy

199 Kč
159 Kč
Česko versus budoucnost - 20%
(1x)
Novinář David Klimeš přináší ve velmi aktuální knize přehled některých z těch nejakutnějších problémů, jimž dnes čelí Česká republika. Situaci přirovnává k předčasné krizi středního věku, která se projevuje nespokojeností, nejistotou a neřešením příčin problémů.
beletrie
Ukázky

Česko versus budoucnost

249 Kč
199 Kč
Dáma a psanec - 20%
(1x)
Na pozadí bohaté skotské historie se odvíjí milostný a dramatický příběh plný napětí a úkladů.
beletrie
Ukázky

Dáma a psanec

179 Kč
143 Kč
Divoké labutě - 20%
(2x)
Není divu, že nesmírně poutavá autobiografická kniha čínské autorky, žijící od roku 1978 ve Velké Británii, se po vydání v její nové vlasti a v USA okamžitě stala bestsellerem.
beletrie
Ukázky

Divoké labutě

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>