Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
detektivky

Chci tvou smrt - 20%
Nový, již desátý román ze série Superintendent Roy Grace zasahuje. Pokud ji nemůže mít on, pak nikdo… Virtuální romance se změní v děsivou posedlost.
detektivky
Ukázky

Chci tvou smrt

279 Kč
223 Kč
První řez - 20%
Doktorka Jessie Tesková nastupuje do nové práce na patologii v San Francisku.
detektivky
Ukázky

První řez

322 Kč
258 Kč
Valčík pro mrtvé
Kdo má na svědomí tolik mrtvých? Vrah z masa a kostí, anebo tisíc let stará kletba? Soukromá vyšetřovatelka Tara míří na Lounsko, kde žije významná a zámožná rodina Hofbachů. Brzy je zřejmé, že vrah je mnohem blíž, než si všichni mysleli.
detektivky
Ukázky

Valčík pro mrtvé

169 Kč
Dokonalá vražda - 20%
(1x)
Světoznámá autorka románů Jude Deveraux přichází se svým debutem ve světě detektivek, s příběhem plným starých tajemství, smrtící nevraživosti a nepravděpodobné skupinky přátel, kteří jsou odhodlaní odhalit pravdu bez ohledu na následky...
detektivky
Ukázky

Dokonalá vražda

199 Kč
159 Kč
Inspektor s velkým ptákem
(5x)
Inspektor Prévit souhlasí s tím, že se stane volavkou a přiláká na sebe ty, kteří jsou přesvědčeni, že má u sebe něco, co se nemělo nikdy objevit na veřejnosti – flash disk. Atak mizí z povrchu země, mění si identitu, stěhuje se do malého městečka Ch
detektivky
Ukázky

Inspektor s velkým ptákem

179 Kč
Les přízraků - 20%
(4x)
Joachim Stein zimuje na hradě Stříbrná skála. Klidné Vánoce s rodinou však zkalí potyčka se zločineckým podsvětím v nedalekém městě Trutnov.
detektivky
Ukázky

Les přízraků

198 Kč
158 Kč
Lazar - 20%
(9x)

Komisař Joona Linna si myslel, že už má to nejhorší za sebou, přitom všechno teprve začíná. Policisté objeví v bytě na předměstí Osla tělo mrtvého muže. Z toho, co najdou v mrazáku, jsou v šoku. Zavražděný byl vykradač hrobů, sběratel trofejí

detektivky
Ukázky

Lazar

249 Kč
199 Kč
Nočný lov - 20%
(2x)
Ďalší svetový bestseller od autora knihy Dievča v ľade. Thriller, ktorý vám nedá spať!
detektivky
Ukázky

Nočný lov

382 Kč
306 Kč
Selfies - 20%
(6x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?
detektivky
Ukázky

Selfies

229 Kč
183 Kč
Vlk a dýka - 20%
(8x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
detektivky
Ukázky

Vlk a dýka

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 348 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 35 > >>