Nejprodávanější knihy - říjen 2020

Rozhovory s přáteli
(3x)
Knihu můžeme číst jako romantickou komedii, plnou nevěry, sexu, odcizení i sblížení, ale zároveň jako silný příběh o životě a myšlení současných mladých žen.
Ukázky

Rozhovory s přáteli

313 Kč
Cizinec

Základní literární dílo existencialismu v komiksu. Komiksové zpracování jednoho z nejvýznamnějších románů dvacátého století vypráví příběh tichého úředníka Mersaulta, který v Alžíru krátce po pohřbu své matky nešťastnou náhodou zabije Araba.

Ukázky

Cizinec

314 Kč
Konec stárnutí
(2x)
Svůj profesní život zasvětil výzkumu mechanismu stárnutí a patří dnes mezi nejvýznačnější vědecké osobnosti v genetice a ve výzkumu dlouhověkosti.

Konec stárnutí

431 Kč
Ohňostrojení
(1x)
Fulghumovské eseje tak, jak je známe a máme rádi. Ohňostroj vtipu i moudrá zamyšlení. Autor bere čtenáře za ruku a vede ho na dobrodružnou výpravu, ukazuje mu svět novýma očima a poodhaluje něco ze svého procesu uvažování i tvorby.

Ohňostrojení

268 Kč
Plachetnice na vinětách
(10x)
Vzdálenost mezi lidmi může být bez konce.
Ukázky

Plachetnice na vinětách

314 Kč
Pustina
(3x)
Švédský venkov, to nejsou jen nekonečné lesy, jezera s křišťálovou vodou a malebné červené domy na smaragdových pasekách.

Pustina

323 Kč
Milan Kundera - Život spisovatele
(4x)
Francouzský autor ve svém díle přibližuje čtenářům komplikovanou osobnost světoznámého českého a francouzského romanopisce.
Ukázky

Milan Kundera - Život spisovatele

403 Kč
Reniin deník
15. července 1942, středa

Pamatuj si tenhle den; pamatuj si ho dobře. Budeš o něm vyprávět budoucím generacím. Od dnešních 8 hodin jsme uzavřeni v ghettu. Tady teď žiju. Svět je ode mě oddělen a já jsem oddělena od světa.
Ukázky

Reniin deník

358 Kč
Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
Tatra
(1x)
Publikace o významné české automobilce a legendárním designérovi Hansi Ledwinkovi, tvůrci unikátní konstrukce podvozku (tzv. koncept Tatra, užívaný dodnes) i elegantních aerodynamických karoserií .
Ukázky

Tatra

898 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>