Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2020

Spravedliví!
V zemích západní Evropy, okupovaných za druhé světové války nacisty, hrozila za pomoc pronásledovaným Židům konfiskace majetku, uvěznění, v nejhorším případě deportace do koncentračního tábora.
Ukázky

Spravedliví!

401 Kč
Stát se investorem
Většina z nás na akciových trzích neinvestuje: vnímáme tuto aktivitu zkresleně, s obavami a předsudky.

Stát se investorem

404 Kč
Stručné německé dějiny
V knize Stručné německé dějiny předkládá autor průřez dvěma tisíci let dějin Germánů a Němců. Na nevelké ploše se mu podařilo vyhmátnout klíčové momenty německých, resp. germánských dějin.

Stručné německé dějiny

295 Kč
Tankerka Dva
Tankerka se šťastně, i když dost složitě a divoce, po letech shledává s Ponorkou, svojí NKN – „nejlepší kámoškou nafurt“. Ta před lety padla při jisté zběsilé akci, nicméně svoji smrt přežila a je opět zde. Ale… je… nějaká… divná....

Tankerka Dva

449 Kč
Tohle není propaganda
(2x)
Žijeme ve zrychlené době plné nejrůznějších vlivů. Cílené reklamy, hackeři, internetoví boti, ISIS, Putin, trollové, Trump – ti všichni se snaží otřást naším vnímáním reality.Surreálné atmosféře, jejímž cílem je nás dezorientovat.

Tohle není propaganda

268 Kč
Toulavá kamera 30
(1x)
Další díl knižní verze populárního televizního pořadu Toulavá kamera s tipy na výlety po celé České republice. I v době uzavřených hranic můžete poznávat krásy naší vlasti. Jubilejní 30. pokračování oblíbené ediční řady obsahuje padesát reportáží...

Toulavá kamera 30

296 Kč
Tramvaj do stanice touha
(1x)
Vrcholné dílo moderního amerického psychologického dramatu z roku 1947.

Tramvaj do stanice touha

216 Kč
Truhla pokladů
Čtyřicet tři příběhů Truhly pokladů - kresleného seriálu Václava Noska – Windyho (námět a scénář) a Jiřího Petráčka – Oskara (kresba) není sepsáno jen u psacího stolu na počítači – většina příhod, míst, postav i jejich jmen je skutečných!

Truhla pokladů

404 Kč
Už nejsme sami na světě
Studie o novém uspořádání globálního světa po rozpadu polárního světa studené války. O nových mimostátních činitelích formujících světovou poltiku, o novém způsobu válčení a nové konfliktualitě, která se vyznačuje asymetrií a deteritorializací.

Už nejsme sami na světě

259 Kč
Válečný deník 1914–1918

Stěží najdeme jiný deník, který by první světovou válku dokumentoval po tak dlouhou dobu a s takovou intenzitou.

rozhodnutí není politického ani nacionalistického rázu, nýbrž ryze egoistické povahy a je výsledkem adolescentní touhy po

Ukázky

Válečný deník 1914–1918

626 Kč
Zobrazuji 921 - 930 z 1000 položek
<< < 1 .. 91 92 93 94 95 .. 100 > >>