Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020

Mělas to vědět
(1x)
Grace Reinhart Sachsová žije život, jaký si vysnila: má dokonalého manžela, dětského onkologa, báječného syna Harryho, krásný byt v New Yorku a vlastní terapeutickou praxi.
Ukázky

Mělas to vědět

339 Kč
Zhroucený čas
(3x)
Realita je rozvrácená. Zprvu se to tvářilo jako nemoc. Epidemie, která se šíří neznámými prostředky a dohání své oběti k šílenství vzpomínkami na život, který nikdy nežili. Ale za běsněním, které obchází svět, však nestojí žádný patogen.
Ukázky

Zhroucený čas

249 Kč
Dům na samotě
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
Maddox
(2x)
Tři mladí muži se seznámí na univerzitě, kde také začne jejich celoživotní přátelství. Minulost diktuje to, jací muži to jsou, současnost však formuje jejich budoucnost.
Ukázky

Maddox

199 Kč
Miliardář s duší rebela
Talentovaná malířka Fiona a miliardář s duší rebela Hartley Tarleton spolu stráví vzrušující noc plnou vášně. A hned poté se Hartley vytratí, jako by nikdy neexistoval.
Ukázky

Miliardář s duší rebela

69 Kč
Pan Dokonalý
(1x)
Byl přece její šéf, proboha! Přestože byl Salvio milionář, obletovaný ženami na všech kontinentech, a Molly jenom obyčejná služka, stalo se, co by nikdo nečekal. Jejich dráhy se proťaly…
Ukázky

Pan Dokonalý

69 Kč
Před povodní
(2x)
Vilu na břehu řečovické řeky navštěvuje neznámý host. Přichází starou studnou a nepatří do suchozemského světa. Také Hanu Strnadovou přitahuje spíše svět pod hladinou než mezilidské vztahy ve městě.
Ukázky

Před povodní

209 Kč
Trujkunt
(12x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
Ukázky

Trujkunt

198 Kč
Za oponou války
(7x)
Prvotina z pera válečného reportéra a zpravodaje ČT.
Ukázky

Za oponou války

198 Kč
Skandál na zásnubách
(1x)
Co může způsobit polibek na zásnubním plese od neznámého přitažlivého muže? Jedině skandál! Isabella se hodlá provdat za svého dlouholetého přítele Magnuse, syna hraběte Carrowa.
Ukázky

Skandál na zásnubách

109 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>