Nejprodávanější Kniha - listopad 2020
relaxace a cvičení

JÓGA - nejlepší ásány, mantry a mudry - 11%
Jóga prospívá zdraví – "já vím, ale nemám prostě čas pravidelně navštěvovat kurzy". Toto opakovaně slyšela zkušená učitelka jógy, což jí dalo rozhodující popud napsat tuto knihu.
relaxace a cvičení

JÓGA - nejlepší ásány, mantry a mudry

322 Kč
286 Kč
Jóga pro děti s hravou angličtinou – Vesmírné dobrodružství - 11%
Vydejte se s námi na vesmírné dobrodružství. Poletíme na létacím koberci i v raketě a poznáme spoustu nových světů. Seznámíme se s kamarádskými zvířátky, která nás s pomocí názorných obrázků a jednoduchých básniček naučí cvičit jógu.
relaxace a cvičení

Jóga pro děti s hravou angličtinou – Vesmírné dobrodružství

224 Kč
199 Kč
Jóga pro duši, mysl i tělo - 11%
Tato kniha vám ukáže, jak si sami zpracovat štěstí do svého ročního cyklu a jak je ovlivňovat. Tato kniha vám ukáže, jak si sami zpracovat štěstí do svého ročního cyklu a jak je ovlivňovat.
relaxace a cvičení

Jóga pro duši, mysl i tělo

385 Kč
342 Kč
Klid - 25%
50 cvičení vědomé pozornosti, která vám pomohou zbavit se stresu, ať už jste kdekoli. Bez ohledu na to, co děláte a jak moc máte práce, vždy můžete znovu najít svůj vnitřní klid.
relaxace a cvičení

Klid

198 Kč
148 Kč
Manuál léčivé jógy
Tato poutavá a úžasně graficky zpracovaná kniha pro všechny příznivce jógy představuje techniky hathajógy pro posílení energetického systému čaker.
relaxace a cvičení

Manuál léčivé jógy

179 Kč
Nejen jóga pro bolavá záda - 11%
Ať už trpíte bolestmi zad po úrazu, nebo se objevily v důsledku sedavého životního stylu či špatného držení těla, jistě víte, jak moc vás dokážou omezovat i při těch nejjednodušších činnostech.
relaxace a cvičení

Nejen jóga pro bolavá záda

314 Kč
279 Kč
Flossing - 11%
Flossing, česky natažení, je technika, při které se terapeutického cíle dosahuje kompresí vyvolanou ovíjením postižených míst pružnými gumovými páskami.
relaxace a cvičení

Flossing

358 Kč
318 Kč
Jin jóga - Principy a praxe - 11%
Zatímco jóga, prováděná na Západě, je původně převážně jangová čili svalová, pro vyrovnaný přístup k tělesnému a duševnímu zdraví je nesmírně důležitý i méně známý jinový aspekt jógy.
relaxace a cvičení

Jin jóga - Principy a praxe

340 Kč
302 Kč
Jin jóga jako lék - 11%
Jin jóga neposiluje pouze tělo, oživuje je a zvyšuje jeho zdatnost, ale pomáhá také při mnoha typických každodenních potížích.
relaxace a cvičení

Jin jóga jako lék

385 Kč
342 Kč
Jóga pro fascie - 11%
Fascie stabilizují a tvarují vaše tělo a podobně jako svaly, i fascie potřebují pravidelný pohyb. Jóga pro fascie ve vás uvolní ta nejhlubší napětí, zregeneruje a protáhne vazivo...
relaxace a cvičení

Jóga pro fascie

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 75 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>