Nejprodávanější tituly - listopad 2020

Hra bez vítězů
Špion Typhonského paktu – nového politického protivníka Federace – odcizí plány nejnovější technologie Hvězdné flotily: kvantového proudového pohonu.

Hra bez vítězů

341 Kč
Jeden z nás je na řadě
(1x)
Pokračování bestselleru New York Times Jeden z nás lže. Po Simonově smrti zaplavila Bayviewskou střední vlna jeho napodobitelů. Každý z nich se snažil navázat na úspěch Simonova blogu, nikomu se ale nepodařilo dosáhnout jeho kvalit. Až doteď.

Jeden z nás je na řadě

296 Kč
Jóga proti úzkosti a strachu
Každý už se v životě setkal s obtížnějším obdobím plným stresu, obav a úzkostí.

Jóga proti úzkosti a strachu

449 Kč
Josef Fanta: Ekolog lesa a krajiny
Věcné názory profesora Josefa Fanty týkající se péče o lesní ekosystémy a krajinu jsou v posledních desetiletích v české debatě o smysluplném využívání lesa a krajiny nepřehlédnutelné. "O les se nedá pečovat harvestorem," říká ve svých vzpomínkách.

Josef Fanta: Ekolog lesa a krajiny

233 Kč
Kéž tonu v radosti
(1x)
V poetickém románu Jean Giono opěvuje život blízký zemi, slávu polí a lesů i moudrost pastýřů. Jean Giono je českým čtenářům známý především díky novele Muž, který sázel stromy.

Kéž tonu v radosti

313 Kč
Krmit démony
(3x)
Kudy prorůstají mocné spáry politické propagandy? Když Scott Brennan sestavoval na univerzitě promyšlenou kampaň ke své kandidatuře do studentského parlamentu, neměl ponětí, co všechno tím pro něj odstartuje…
Ukázky

Krmit démony

279 Kč
Kyslík
(1x)
Kyslík je symbolem života. Má ovšem i druhou, mnohem temnější tvář. Vedle oživujícího elixíru se totiž stává i jedem, s nímž musí každý živý organismus bojovat nejrůznějšími prostředky, od antioxidantů až po důmyslné fyziologické adaptace.

Kyslík

449 Kč
Město naruby
Skupina urbanistů, sociálních vědců, filozofů, archeologů, ekologů a umělců se pokusila společně nahlédnout na naše postsocialistická, postindustriální a globalizovaná města naruby.
Ukázky

Město naruby

626 Kč
Metody výzkumu ve společenských vědách
Učebnice přináší představení základních principů a metod empirického výzkumu ve společenských vědách.
Ukázky

Metody výzkumu ve společenských vědách

450 Kč
Mluvící balík
Prázdniny v Řecku právě začínají! Penelopka, Petr a Šimon si hrají na pláži, ale náhle se k nim po vlnách přiblíží velký balík, z něhož se ozývají záhadné hlasy...

Mluvící balík

323 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>