Nejprodávanější tituly - listopad 2020

Mluvící pohádky - Stiskni a poslouchej
50 zv50 zvukových obrázků. Perníková chaloupka, O Červené karkulce, Hrnečku vař! O panáčkovi z perníku... to jsou některé z oblíbených pohádek, které najdeš v knížce Mluvící pohádky.

Mluvící pohádky - Stiskni a poslouchej

269 Kč
Motýlí kniha
Představte si, že vaše kůže je křehká jako motýlí křídla. I šev na oblečení vás poraní. Občas nemůžete polknout, jícnem nic neprojde. Jaké to je, žít s takovou křehkostí, by vám pověděla Olga Joklová, která takzvanou nemocí motýlích křídel trpěla.

Motýlí kniha

242 Kč
Na statku - Kniha s puzzle
První knížka s puzzle pro děti od dvou let s roztomilými obrázky zvířat i strojů ze statku, které mohou děti skládat a rozkládat znovu a znovu.

Na statku - Kniha s puzzle

224 Kč
Noc, v níž se pořádají medvědí hony na zajíce
(6x)
Co má společného filosofie a jazykový vtip? A co G. W. F Hegel a Felix Holzmann? Na tyto otázky stručně, leč se vší akribií odpovídá tato kniha.
Ukázky

Noc, v níž se pořádají medvědí hony na zajíce

223 Kč
Odstřelovačky z II. světové války
V roce 1942, kdy si východní fronta vyžádala životy několika milionů sovětských vojáků, začala Rudá armáda do služby povolávat desítky tisíc žen, většinou ve věku kolem dvaceti let, aby pomohly bránit zemi proti nacistické invazi.

Odstřelovačky z II. světové války

179 Kč
Omalovánky 2+
Na 80 stranách si každé šikovné dítě může vybarvit omalovánky. Rozvine tím svoji fantazii, ale i jemnou motoriku, paměť a kreativitu. Ať už k tomu použije pastelky, fixy nebo vodovky, výsledek bude vždy báječný.

Omalovánky 2+

161 Kč
Osudný slib
(4x)
Tým kriminalistů pod vedením inspektorky Kim Stoneové se jen pomalu vzpamatovává z tragické ztráty jednoho z nich, když je pověřen novým případem.

Osudný slib

359 Kč
Republika
Příběh Republiky vychází z nedávných společenských a politických otřesů na Slovensku, které vyvolala vražda mladého novináře.
Ukázky

Republika

332 Kč
Skautské léto
Kronika Skautské léto vypráví o zážitcích členů skautského oddílu, tábořícího v létě roku 1946 v údolí při horním toku jihočeské řeky, obklopené lesnatými stráněmi i písečnými plážemi...
Ukázky

Skautské léto

331 Kč
Strýc Dynamit
(1x)
Nesmrtelný humor světového autora, rytíře anglické literatury.

Strýc Dynamit

314 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>