Nejprodávanější knihy - prosinec 2020
světová

Dědictví
Pokračování románu Panství dovádí historii rozvětveného Jakobiho rodu až do posledních let 19. století, kdy se přerod židovské komunity, vymaňující se z feudálních tradic, završí všeobecným společenským kvasem a rozčarováním moderní doby.
světová

Dědictví

253 Kč
Jako řeka, jež plyne
(3x)
Kniha přináší sebrané fejetony, články a glosy oblíbeného autora z let 1998 až 2005. Spojuje v nich své zážitky z cest, příběhy a setkání s neobyčejnými lidmi se zamyšlením nad odvěkými problémy člověka.
světová

Jako řeka, jež plyne

178 Kč
Šibumi
(5x)
Trevanianův román nepřestal být od svého prvního vydání v USA bestsellerem a stal se ve svém žánru klasickým a kultovním dílem. Nabízí čtenáři nejen vynikající literaturu, ale je to rovněž román, který skutečně může změnit váš život.
světová

Šibumi

253 Kč
Temná hlídka
Další kniha z „hlídkové“ řady. V Sankt Petěrburgu se zničehonic objeví nezkrotná sekta Temných, kteří si říkají Černí. Zbytek ruského světa Jiných se rozhodne, že situaci je třeba pacifikovat.
světová

Temná hlídka

228 Kč
Noční hlídka
(14x)
První díl fantasy pentalogie, která se proslavila nejen díky bravurnímu literárnímu ztvárnění, ale také díky stejnojmennému filmu. Romány, zasazené do Moskvy let 90., popisují trvalé soupeření sil Dobra a Zla.
světová

Noční hlídka

253 Kč
Záhir
(17x)
Paulo Coelho ve svém novém románu zkoumá, co dnes znamená pro muže a ženu společný život a jak nerezignovat na riziko a dobrodružné hledání „osobního příběhu“.
světová

Záhir

211 Kč
Třetí přání
(14x)
Románová prvotina světoznámého povídkáře a esejisty vypráví jemný příběh dvou mužů a jedné osudové ženy.
světová

Třetí přání

338 Kč
Most
(2x)
Po téměř osudové nehodě se hrdina románu ocitá v jakémsi alternativním světě, kde neplatí omezení časem ani prostorem.
světová

Most

268 Kč
Staří muži o půlnoci
(1x)
Trilogie novel jednoho z nejznámějších amerických židovských spisovatelů, které jsou propojeny postavou ženy, jejíž život se dotkne tří velmi odlišných mužů.
světová

Staří muži o půlnoci

203 Kč
Krvavá komnata
(1x)
Parafráze klasických pohádek a pověstí - známá díla v naprosto jiné podobě, náladě, s jinou charakteristikou postav a jiného vyznění.
světová

Krvavá komnata

134 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100