Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
všeobecné a ostatní

Učeň ledu - Šest dnů s Wimem Hofem - 11%
Roky vědeckých výzkumů potvrdily všechny Hofovy teorie: Náš autonomní nervový systém je v našich rukách. Můžeme ho ovlivnit, využít ve svůj prospěch a bojovat proti onemocněním.
všeobecné a ostatní

Učeň ledu - Šest dnů s Wimem Hofem

251 Kč
223 Kč
Life in Motion. The Power of Physical Therapy - 11%
(1x)
"We move too little or in the wrong ways; movement is vanishing from our lives and from medicine,” says Professor Pavel Kolář, a physiotherapist at the forefront of rehabilitative and sports medicine, who works with the sophisticated machinery of the human body and mind to identify the causes of his patients' troubles and restore their health. In this interview with journalist Renata Červenková, he reveals surprising connections that confirm that nothing happens in our bodies by chance.
všeobecné a ostatní

Life in Motion. The Power of Physical Therapy

449 Kč
399 Kč
Zachraňte své střevo - 11%
Tato kniha je dlouhý příběh...
všeobecné a ostatní

Zachraňte své střevo

536 Kč
476 Kč
Myslet srdcem - 11%
(6x)
Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky.
všeobecné a ostatní

Myslet srdcem

314 Kč
279 Kč
Proč nemůžeme spát - 11%
Autor nepromlouvá pouze ke třetině populace, která trpí nedostatkem spánku, ale svým výkladem oslovuje čtenáře se zájmem o to, jak společnost a civilizace mění naše mysli a těla.
všeobecné a ostatní

Proč nemůžeme spát

260 Kč
231 Kč
Jíme zdravě každý den - 11%
Jíst zdravěji a ještě si pochutnat? Není to žádná věda! A jde to i úsporně. Vařte s Jíme zdravě jednoduše, hravě a do 30 minut. V novém vydání nejpopulárnější kuchařky od Jíme zdravě na vás čeká 120 receptů řazených podle druhu jídla.
všeobecné a ostatní

Jíme zdravě každý den

359 Kč
319 Kč
Síla přírodní fermentace - 11%
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
všeobecné a ostatní

Síla přírodní fermentace

359 Kč
319 Kč
Lehká kuchyně - 11%
(4x)
„Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z gruntu."
všeobecné a ostatní
Ukázky

Lehká kuchyně

413 Kč
367 Kč
Hojnost - 11%
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů
všeobecné a ostatní

Hojnost

449 Kč
399 Kč
Jak přežít léčení - 11%

Není to jen tak, což může dosvědčit každý, kdo s nějakou vážnější nemocí zápolil. Známý psychiatr se na toto téma pokusil podívat s nadhledem vyplývajícím ze skutečně dlouholeté praxe a se sobě vlastním humorem.

všeobecné a ostatní

Jak přežít léčení

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 244 položek
<< < 1 2 3 4 .. 25 > >>