Nejprodávanější knihy - prosinec 2020
psychologie

Jak neztratit rozum v nerozumné době - 11%
(1x)
Autor odhaluje falešné představy a předsudky, které máme o světě, druhých lidech i sobě samých, a představuje nástroje, s nimiž se můžete vlastní iracionalitě postavit.
psychologie

Jak neztratit rozum v nerozumné době

269 Kč
239 Kč
Královna děsu aneb Panická porucha - 11%
(2x)
Panika není slabost – je to nemoc a dá se léčit. Panická porucha přichází bez výstrahy a postihuje lidi různých povah i profesí, kteří ji zprvu považují za příznak jiných chorob.
psychologie
Ukázky

Královna děsu aneb Panická porucha

269 Kč
239 Kč
Cesta ke štěstí v práci - 58%
Cestu ke štěstí v zaměstnání musíme hledat stejně jako v osobním životě. To však nebývá vždy snadné. Máme zvládat pracovní zátěž, nároky šéfa a komunikaci s kolegy, se kterými si často moc nerozumíme. Představa štěstí pak snadno mizí.
psychologie

Cesta ke štěstí v práci

238 Kč
99 Kč
Já jsem ok, ty jsi ok - 11%
Kniha Já jsem OK, ty jsi OK představuje slavný úvod do transakční analýzy – s výkladem jednotlivých ego stavů, životních postojů, transakcí i kontextu manželství, výchovy dětí či morálních hodnot.
psychologie

Já jsem ok, ty jsi ok

332 Kč
295 Kč
Můžeš vše a nic nemusíš - 11%
Volné pokračování bestselleru Můžeš vše, co chceš. Nová inspirativní příručka, jež vám uvolněným způsobem pomůže rozpomenout se na vaše sny i vrozenou sílu jich dosáhnout. Můžete žít tím, co vás baví. Nemusíte dělat nic, co vás nebaví.
psychologie

Můžeš vše a nic nemusíš

179 Kč
159 Kč
Emoční inteligence - 11%

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

psychologie

Emoční inteligence

314 Kč
279 Kč
Brouci v hlavě - 11%
Nejste tím, co se vám honí hlavou! V této knize vám dva experti na zvládání úzkostí nabízejí dovednosti založené na kognitivně behaviorální terapii, které vám pomohou odpoutat se od rušivých myšlenek.
psychologie

Brouci v hlavě

314 Kč
279 Kč
Ke studiu Goethovy Nauky o barvách - 11%
Proskauer v této publikaci shrnuje a rozšiřuje Goethovu práci o barvách a především umožňuje čtenáři zažít popisované jevy z první ruky, a to prostřednictvím optického hranolu přiloženého ke knize spolu se speciálními kartami.
psychologie

Ke studiu Goethovy Nauky o barvách

438 Kč
390 Kč
Lidský vztah a jeho role při řešení problémů - 11%
Zkušený autor, poradenský psycholog, nabízí rodičům, stejně jako pedagogům z mateřských a základních škol, inspiraci ve formě popsaných a vyřešených problémů bez účasti odborných pracovišť.
psychologie

Lidský vztah a jeho role při řešení problémů

224 Kč
199 Kč
Nemocné rozhovory - 11%
(1x)
Monografie zkušeného autora, uznávaného geriatra a paliatra, se zaměřuje na dobrou klinickou praxi v komunikaci zdravotníků, pacienta a jeho blízkých v náročném prostředí paliativní péče.
psychologie

Nemocné rozhovory

341 Kč
303 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 301 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 31 > >>