Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2020

Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
Faktomluva
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.

Faktomluva

395 Kč
Vrchol vulkánu
(3x)
Třiadvacet nejlepších povídek, které od první do poslední vyhrály významné ceny, vychází v jediném svazku a spolu s tím se v českém překladu poprvé šířeji představuje vskutku neobyčejný prozaik.
Ukázky

Vrchol vulkánu

448 Kč
Za oponou války
(4x)
Jakub Szántó v knize přibližuje své dramatické zážitky z frontových linií, míst teroristických útoků i státních převratů a revolucí, které během své kariéry televizního novináře v uplynulých dvou dekádách natáčel.
Ukázky

Za oponou války

268 Kč
Svobodná v Evropě
Vzpomínky přední české novinářky Lídy Rakušanové představují otevřenou a nic nepředstírající výpověď o osobním i pracovním životě člověka, v jehož osudu se podobně jako u celé generace vrstevníků odrážely a tak či onak jej formovaly dramatické ...

Svobodná v Evropě

311 Kč
Trpišovský: Úplný příběh milionového trenéra
Patří mezi nejpopulárnější tváře české fotbalové scény.

Trpišovský: Úplný příběh milionového trenéra

314 Kč
Hranice lesa
(2x)
Vítěz ceny Magnesia Litera 2020 – objev roku - Prozaický debut Vratislava Kadlece nabízí sedmnáct povídek různé délky a rozmanité formy, v nichž jako by se potkával Karel Michal a jeho Bubáci pro všední den s texty Jorge Luise Borgese.

Hranice lesa

205 Kč
Můj příběh
(4x)
Michelle Obamová se díky svému životu naplněnému smyslem a úspěchy stala jednou z nejikoničtějších a nejpodmanivějších žen naší éry.
Ukázky

Můj příběh

358 Kč
Babička drsňačka
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
Ukázky

Babička drsňačka

245 Kč
3 v 1: Demotivační diář
Dejte si sladkou roční pauzu od dokonalého a ambiciózního světa, kde všichni vědí všechno líp než vy! Veronika Arichteva, Martina Pártlová a Nikol Štíbrová alias 3v1 spouští nekompromisní palbu antirad do roku 2021.
Ukázky

3 v 1: Demotivační diář

314 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>