Nejprodávanější e-knihy - únor 2020
cizojazyčná

Bílý tesák A1/A2
(1x)
Může se divoká šelma stát opravdovým přítelem člověka? Dokáže láska a trpělivost prolomit led nedůvěry a nenávisti? Čtěte uchvacující příběh o pohnutém osudu míšence psa a vlka a studujte při tom angličtinu! Děj se odehrává na divokých pláních Ameriky a zachycuje osud Bílého tesáka, napůl vlka, napůl psa. Jeho život je neustálý boj o přežití, o své místo pod sluncem, věčné přizpůsobování měnícímu se okolí, okolnostem a majitelům. Od raného dětství je vystavován nepřízni osudu v podobě srážek s dalšími šelmami, rivality zvířat ve smečce anebo lakomých majitelů, kteří v něm vidí pouhou možnost k obohacení… Příběh je zpracován pro začínající čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v angličtině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začátečníky a mírně pokročilé studenty. Český zrcadlový překlad umožní čtenáři obratem zkontrolovat, zda cizojazyčnému textu správně porozuměl. Cvičení na konci knihy jsou vhodná pro ověření získaných znalostí. Audionahrávku ve formátu MP3, na které příběh vypráví rodilý mluvčí, naleznete v sekci Soubory ke stažení.
cizojazyčná
Ukázky

Bílý tesák A1/A2

179 Kč
Saturnin
(3x)
Saturnin vyšel poprvé v roce 1942. Doposud se dočkal vice než dvaceti vydání v českém jazyce a jeho autor patří mezi národní klasiky české humoristické literatury. V italském jazyce vychází ve třetím, upraveném vydání.
cizojazyčná
Ukázky

Saturnin

200 Kč
České pohádky - Czech fairy tales

Klasické české pohádky v dvojjazyčném vydání Klasické české pohádky, které předávají po věky prarodiče svým vnukům, k vám nyní přicházejí v bohatě ilustrované dvojjazyčné knize, aby potěšily děti i dospělé. V knize najdete deset nejznámějších pohádek na motivy Karla Jaromíra Erbena a Boženy Němcové.

cizojazyčná
Ukázky

České pohádky - Czech fairy tales

279 Kč
Chladnokrvne
(3x)
Sú situácie, na ktoré nemôže byť nikto pripravený... Robert Bryndza je späť s ďalším prípadom Eriky Fosterovej!
cizojazyčná
Ukázky

Chladnokrvne

382 Kč
Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2
Psal se rok 1886, kdy z pera sira Arthura Conana Doyla vyšel první příběh o Sherlocku Holmesovi. Knižně povídka uviděla svět následující rok a od té doby se základna fanoušků brilantního detektiva s pozoruhodnými schopnostmi rozrůstala a nepřestala růst až do dnešního dne.
cizojazyčná
Ukázky

Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2

199 Kč
Robinson Crusoe A1/A2

Učte se anglicky s nejznámějším trosečníkem všech dob! Příběh Robinsona, který prožil na opuštěném tropickém ostrově neuvěřitelných 28 let, je zpracován pro začátečníky a mírně pokročilé studenty angličtiny. Mohou si tak vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v cizím jazyce. Zrcadlový český překlad umožní čtenářům obratem zkontrolovat, zda anglickému textu správně porozuměli.

cizojazyčná
Ukázky

Robinson Crusoe A1/A2

149 Kč
Texty / Lyrics 1961-2012
Třísvazkový dvojjazyčný komplet přináší kompletní Dylanovy texty od počátku jeho kariéry do současnosti, tj. od alba Bob Dylan z roku 1961 po poslední autorské album The Tempest z roku 2012, a k tomu ještě texty písní nezařazené na studiová alba.
cizojazyčná
Ukázky

Texty / Lyrics 1961-2012

888 Kč
The Complete Sherlock Holmes
Kompletní vydání všech případů věhlasného detektiva Sherlocka Holmese a jeho věrného druha dr. Watsona. Kniha je v angličtině.
cizojazyčná
Ukázky

The Complete Sherlock Holmes

99 Kč
Sneak peek
Everyone shares pictures on the internet, everyone shares videos. But M. M. Cabicar is a phenomenon among writers, a phenomenon whose stories spread with unmatched reach and speed.
cizojazyčná
Ukázky

Sneak peek

25 Kč
Báseň o hašiši
Text nejznámějšího z »prokletých« básníků, esej o účincích hašiše z pera jednoho z pokračovatelů romantismu a předchůdců symbolismu, postihující tragiku lidského osudu mezi spleenem a ideálem.
cizojazyčná
Ukázky

Báseň o hašiši

49 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>