Nejprodávanější tituly - únor 2020
zdravá výživa

Šance pro ženu 40+ - 11%
Tato kniha objasňuje obtíže spojené s hormonálními změnami během klimakteria a nabízí jejich dostupná a přirozená řešení.
zdravá výživa
Ukázky

Šance pro ženu 40+

584 Kč
519 Kč
Detoxikace - Smoothies na každý den
V dnešní uspěchané době je náš organismus neustále vystavován těžkým zkouškám - nezdravá strava, toxiny v ovzduší a všudypřítomný stres si dříve či později vyžádají svou daň. Právě v takových situacích se uplatní detox.
zdravá výživa

Detoxikace - Smoothies na každý den

134 Kč
Ještě více hojnosti - 11%
(1x)
Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle nádhernou kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech.
zdravá výživa

Ještě více hojnosti

449 Kč
399 Kč
Jíme zdravě ve městě i na venkově - Příběhy kuchařů, jako jste vy - 11%
Naše třetí kuchařka se nese v jiném duchu než ty předchozí. Tentokrát nejsme hlavními hrdiny my, ale kuchaři, jako jste vy.
zdravá výživa

Jíme zdravě ve městě i na venkově - Příběhy kuchařů, jako jste vy

359 Kč
319 Kč
Ketodieta pro začátečníky - kuchařka - 11%
Ketogenní dieta je založena na vědecky ověřeném faktu: když tělo nemá dostatek krevního cukru, sahá pro potřebnou energii do vlastních tukových zásob.
zdravá výživa

Ketodieta pro začátečníky - kuchařka

323 Kč
287 Kč
Radost z jídla - 11%
Kniha o zásadách zdravého a správného stravování je rozšířena o základní léčebné prostředky - obklady a léčebné nápoje, které jsou nejen popsány, ale i názorně ukázány na DVD.
zdravá výživa

Radost z jídla

341 Kč
303 Kč
Diety ve školních jídelnách - 11%
Dietní stravování nabývá na společenském významu a promítá se i do práce školních jídelen. Vzhledem k nedostatkům v legislativě může být jeho zavedení ve školní jídelně problematické.
zdravá výživa

Diety ve školních jídelnách

293 Kč
260 Kč
Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat - 11%
Která z žen by neznala obávaný jojo-efekt?
zdravá výživa

Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat

179 Kč
159 Kč
Alternativní potravinové sítě - 11%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
zdravá výživa

Alternativní potravinové sítě

225 Kč
200 Kč
Fit recepty - 11%
S Fit Recepty nestrávíte v kuchyni třetinu života – zjistíte, jak jednoduše si můžete navařit a napéct rychlá, jednoduchá a chutná jídla s nižším obsahem cukrů, s vyšším obsahem bílkovin a vitamínů a být fit (bez diet)!
zdravá výživa

Fit recepty

347 Kč
308 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>