Nejprodávanější e-knihy - únor 2020
beletrie

Skecy - 20%
(1x)
Skecy jsou obrázkovou knihou vzniklou díky humoru básníka a textaře Petra Soukupa. Po sbírce básní 2/3 chlapa začal vymýšlet pouze jednoslovné výrazy či krátká slovní spojení, a k nim dotvářel jednoduché kresby.
beletrie
Ukázky

Skecy

99 Kč
79 Kč
Šógunova dcera - 20%
Autorka Laura Joh Rowlandová nás opět uchvátí mistrně vykreslenou atmosférou dávného Japonska, dvorských intrik a třesku samurajských mečů. A nechybí ani špetka tajemna a mystiky, protože ne všichni nepřátelé nutně musejí být z masa a kostí.
beletrie
Ukázky

Šógunova dcera

280 Kč
224 Kč
Tichošlap - 20%
(2x)
Další kniha autorky bestsellerů Hračka nebo Otrok. Šest dní, paralelní svět podzemí pražského metra, pět životních příběhů, které spojuje jen jedno - tiché kolíbavé kroky muže bez minulosti.
beletrie
Ukázky

Tichošlap

169 Kč
135 Kč
Třetí přístav
Revoluční změny po roce 1789 obrátily život naruby nejen ve Francii. Stefanie a Hermína, dvě sestry, které musely po Francouzské revoluci uprchnout ze země, se marně pokoušely najít azyl u příbuzných v Itálii.
beletrie
Ukázky

Třetí přístav

189 Kč
Turbulentní vesmír - 20%
(1x)
Vesmír dávno nepatří jen lidem. Křemík proti uhlíku, krev proti supratekutým kapalinám, evoluce je neúprosná. Naštěstí pro Homo sapiens sapiens válčí stroje i proti sobě; spojenectví rychle vznikají a ještě rychleji zanikají, ...
beletrie
Ukázky

Turbulentní vesmír

99 Kč
79 Kč
Válka s Mloky - 20%
(3x)
Námořník českého původu objeví v Tichém oceánu zvláštní druh učenlivého, obřího mloka. Lidé zneužijí schopností těchto tvorů a zotročí celý mločí druh. Mloci se však přiučí i špatným lidským stránkám a začnou mít dobyvatelské choutky.
beletrie
Ukázky

Válka s Mloky

49 Kč
39 Kč
Vánice - 20%
Vánice, stejně jako předchozí česky vydaná novela Den opričnika, nezapře autorovu zálibu ve fantazii a nadsázce, v absurdních motivech a vizionářství, vpletených do toku realistického vyprávění.
beletrie
Ukázky

Vánice

149 Kč
119 Kč
Veršované pohádky - 20%
Publikace nabízí 14 zveršovaných pohádek ze Špalíčku pohádek od Františka Hrubína z roku 1968 a je určena pro děti předškolního a mladšího školního věku.
beletrie
Ukázky

Veršované pohádky

99 Kč
79 Kč
Vražda v Průhonickém parku - 20%
(1x)
Vyprávění novináře, jenž byl v kontaktu s vyšetřovateli a v samotném středu dění, zavádí čtenáře zpět na začátek divokých devadesátých let. Tehdy veřejností otřásly brutální vraždy dvou mladých žen, jimž pachatel nebo pachatelé vyjmuli orgány.
beletrie
Ukázky

Vražda v Průhonickém parku

254 Kč
203 Kč
Výjimeční lidé - 20%
(21x)
První díl série Akta Enzo. Sázka odstartuje pátrání biologa v nevyřešených francouzských případech.
beletrie
Ukázky

Výjimeční lidé

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>