Nejprodávanější tituly - březen 2020
stres, deprese

Život samá pohroma - 11%
(4x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
stres, deprese

Život samá pohroma

584 Kč
519 Kč
Léčebný kód - 6%
(3x)
Metoda léčebných kódů byla Alexi Loydovi doslova vnuknuta při návratu domů ze semináře, a jak sám v úvodu knihy píše, byla to odpověď na dvanáct let trvající hledání léku na těžké deprese jeho manželky.
stres, deprese

Léčebný kód

289 Kč
272 Kč
Autogenní trénink - 11%
Objevte autogenní trénink a jeho efektivní ochranu proti stresu v běžném životě. Kniha je stručným, přesným a přehledným uvedením do osvědčené metody používaná již přes 80 let.
stres, deprese

Autogenní trénink

178 Kč
158 Kč
Deprese a jak ji zvládat - 11%
Příručka pro postižené, jejich blízké a pomáhající profese. Autoři uvádějí základní informace o depresích a příbuzných poruchách, jejich příčinách a projevech. Představují různé typy léčby.
stres, deprese

Deprese a jak ji zvládat

242 Kč
215 Kč
Bulimie a záchvatovité přejídání - 11%
Tato svépomocná kniha britského psychoterapeuta objasňuje, oč v bulimii jde, popisuje její rizika a nabízí účinné a osvědčené postupy k překonání této poruchy.
stres, deprese

Bulimie a záchvatovité přejídání

284 Kč
252 Kč
Nejvyšší princip - 11%
Nejvyšší princip otevře cestu k harmonii ve všech oblastech, pomůže řešit problémy se zdravím, vztahy, kariérou i penězi. Jak říká Alex Loyd, je pouze na nás, zda se rozhodneme lásce otevřít.
stres, deprese

Nejvyšší princip

270 Kč
240 Kč