Nejprodávanější audioknihy ke stažení - březen 2020

Spejblovy starosti a Hurvínkův apríl - 20%
Příhody neposedného zlobivce Hurvínka, jeho kamarádky Máničky, psa Žeryka a taťuldy Spejbla v klasickém podání Miloše Kirschnera a dalších.
Ukázky

Spejblovy starosti a Hurvínkův apríl

99 Kč
79 Kč
Staré řecké báje a pověsti - 20%
Téměř úplná kniha Eduarda Petišky Staré řecké báje a pověsti, která patří už řadu let k nejoblíbenějším pramenům přibližujícím široké veřejnosti a zejména mladé generaci antickou mytologii.
Ukázky

Staré řecké báje a pověsti

339 Kč
271 Kč
To neřeš! - 20%
Záznam mimořádných vypravěčských schopností Evy Holubové. V rozhovoru se svým dlouholetým přítelem, hercem a moderátorem Jaroslavem Duškem, vypráví humorně i vážně populární herečka o své rodině, dětech, sexu, alkoholu, dobročinnosti a cestování.
Ukázky

To neřeš!

99 Kč
79 Kč
Ucho
Příběh o ochromujícím strachu a lámání charakterů. Rozhlasová verze divadelní hry Lenky Procházkové podle scénáře Jana Procházky ke slavnému trezorovému filmu Ucho.
Ukázky

Ucho

127 Kč
Věc Makropulos - 6%
Slavná divadelní hra s tématem dlouhověkosti Věc Makropulos byla poprvé uvedena na jevišti vinohradského Městského divadla v roce 1922. Žánrovým určením je to komedie o třech dějstvích s přeměnou, byť v konečném vyznění komedií velmi hořkou.
Ukázky

Věc Makropulos

195 Kč
183 Kč
Zpíváme s Hurvínkem 1. - 20%
Špalíček národních písní, říkadel a mudrosloví v osobitém pojetí a podání nestárnoucích dřevěných protagonistů Divadla S+H.
Ukázky

Zpíváme s Hurvínkem 1.

69 Kč
55 Kč
Zpíváme s Hurvínkem 2. - 20%
Špalíček národních písní, říkadel a mudrosloví v osobitém pojetí a podání nestárnoucích dřevěných protagonistů Divadla S+H nabízí už v druhém pokračování titul Zpíváme s Hurvínkem.
Ukázky

Zpíváme s Hurvínkem 2.

69 Kč
55 Kč
Zvládněte stres metodou Inner Game - 6%
Společně se svým týmem známý poradce, kouč a tvůrce jedinečného metodologického přístupu k rozvoji osobnosti "Inner Game" v této audioknize aplikuje principy metody (známé převážně ze sportu) na problematiku stresu.
Ukázky

Zvládněte stres metodou Inner Game

425 Kč
400 Kč
Hajaja se Spejblem a Hurvínkem - 20%
Obdobou večerníčku je v rozhlasovém vydání o pár let starší Hajaja. Miloš Kirschner a Helena Štáchová natočili v roce 1984 v tehdy ještě Československém rozhlase pro rozhlasového Hajaju řadu scének, které se téhož roku vysílaly. Zde jsou některé z nich.
Ukázky

Hajaja se Spejblem a Hurvínkem

99 Kč
79 Kč
Moc a sláva
V roce 1938 odcestoval Greene do Mexika, aby zde nasbíral materiál pro román o pronásledování katolické církve, který nazval Moc a sláva. Tento text máme možnost slyšet v interpretaci Josefa Somra.
Ukázky

Moc a sláva

195 Kč
Zobrazuji 451 - 460 z 510 položek
<< < 1 .. 44 45 46 47 48 .. 51 > >>