Nejprodávanější knihy - březen 2020
esoterika a astrologie

Čchi kung pro zdravou prostatu a pohlavní svěžest - 11%
Tato příručka pro obnovení zdraví mužských pohlavních orgánů a udržování kvalitního sexuálního života do vysokého věku obsahuje podrobné pokyny nejen k technikám na odstraňování energických blokád reprodukčních orgánů a obnovu její fyziol.funkčnosti.
esoterika a astrologie

Čchi kung pro zdravou prostatu a pohlavní svěžest

322 Kč
286 Kč
Karty pravé lásky - 6%
(2x)
Kdo z nás nemá otázky o partnerství, vztazích a lásce? Chtěli byste najít toho pravého (tu pravou), anebo zažívat více radosti a naplnění ve svém stávajícím vztahu? Karty pravé lásky vám budou průvodcem v záležitostech srdce.
esoterika a astrologie

Karty pravé lásky

220 Kč
207 Kč
Lidské vědomí a tajemství smrti - 11%
Stanislav Grof se věnuje mnohdy tabuizovanému tématu: umírání a smrti. Sleduje podobnosti změněných stavů vědomí a „zážitků blízké smrti“ a popisuje jejich terapeutické uplatnění.
esoterika a astrologie

Lidské vědomí a tajemství smrti

358 Kč
318 Kč
O sexu - 11%
Sex je naprosto přirozený, říká kontroverzní duchovní učitel Osho, a kritizuje církve za spojování sexu s hříchem a s pocitem viny. V knize odpovídá na otázky svých žáků a nabádá je, aby se oprostili od zažitých názorů a znovu odhalili čirost bytí.
esoterika a astrologie

O sexu

288 Kč
256 Kč
OSHO - Návrat ke zdroji - 11%
Zen je zkušenost, nikoli dogma. Zkušenost, která přesahuje hranice racionální mysli a proniká do supra-racionální úrovně vědomí.
esoterika a astrologie

OSHO - Návrat ke zdroji

340 Kč
302 Kč
Svět Tarotu - 6%
Originální příručka k tarotu, v níž se autorka věnuje převážně symbolice a významům karet, které v jejím pojetí ožívají a stávají se snadno zapamatovatelnými.
esoterika a astrologie

Svět Tarotu

135 Kč
127 Kč
Marcelka z hor 3 - 11%
Třetí pokračování rozhovorů s Marcelkou z hor přináší další odpovědi na otázky, které vyvstávají na cestě sebepoznání. „ Touha po poznání je v každé bytosti....
esoterika a astrologie

Marcelka z hor 3

288 Kč
256 Kč
Tarot snů - 6%
(2x)
Karty Tarotu snů nám připomínají pohádky, mýty, legendy, historické i smyšlené symbolické postavy, místa a předměty, které zůstávají v povědomí lidstva. Vzhledem ke své univerzálnosti je Tarot snů vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé.
esoterika a astrologie

Tarot snů

594 Kč
559 Kč
Ztracená kniha Enkiho - 11%
Epický příběh o bozích a lidech koresponduje v mnoha bodech s Biblí a může tak zpochybnit všechny domněnky a představy, které chováme o své minulosti i budoucnosti.
esoterika a astrologie

Ztracená kniha Enkiho

349 Kč
310 Kč
Jóga srdce - 11%
V této překrásné knize nás uznávaný spisovatel Andrew Harvey a dlouholetá lektorka jógy Karuna Ericksonová učí poznávat moudrost vlastního těla za účelem prohloubení duchovní praxe.
esoterika a astrologie

Jóga srdce

295 Kč
262 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 147 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 15 > >>