Nejprodávanější audioknihy ke stažení - březen 2020

Smrtící bílá
(5x)
Čtvrtý případ Cormorana Strika a Robin Ellacottové.
Ukázky

Smrtící bílá

399 Kč
Trhlina
(10x)
Tribeč – hory nedaleko slovenské Nitry, odkud se nemusíte vrátit. Magické místo, kde se mísí křesťanská a pohanská mystika, se stalo v nedávné historii posledním výletem řady lidí. A kdo se přece jen vrátil, ten o svých zážitcích odmítá mluvit…
Ukázky

Trhlina

269 Kč
Povídání o pejskovi a kočičce
(1x)
Kompletní znění klasických pohádek v podání herců z Dejvického divadla.
Ukázky

Povídání o pejskovi a kočičce

229 Kč
Děti z Bullerbynu
(1x)
Připravili jsme v audio podobě výběr těch nejlepších příběhů z oblíbené knížky Astrid lindgrenové, které originálním způsobem vypráví herečka Libuše Šafránková. Mluvené slovo doprovází veselá, rozpustilá a místy zasněná hudba Skladatele Zdeňka Zdeňka.
Ukázky

Děti z Bullerbynu

199 Kč
Dopisy Mileně
Dopisy, které napsal Franz Kafka Mileně Jesenské. Kafka poznal Milenu během jednoho jejího pobytu v Praze v předjaří roku 1920. Namluvili Jaroslava Adamová a Radoslav Lukavský
Ukázky

Dopisy Mileně

99 Kč
Kytice II.
(3x)
Ve slavné básnické sbírce K. J. Erbena je 13 balad. Vy už znáte album Kytice 1, kde bylo sedm básní, Kytice 2 obsahuje dalších šest. Je mezi nimi ta nejslavnější - Vodník.
Ukázky

Kytice II.

69 Kč
Petrolejové lampy
Osud románové hrdinky Štěpky Kiliánové a jejího muže Pavla Vejrycha je u nás znám především díky filmovému zpracování v režii Juraje Herze s mimořádnými hereckými výkony Ivy Janžurové a Petra Čepka.
Ukázky

Petrolejové lampy

84 Kč
Siddhártha
(2x)
Povídka Siddhárta nese podtitul "indická báseň" a vypráví příběh bráhmanského syna Siddhárthy odehrávající se ve starověké Indii v době Buddhových časů.
Ukázky

Siddhártha

249 Kč
Dobrodružství Huckleberryho Finna
Tato vrcholná práce americké literatury 19. století o osudech dvou podnikavých chlapců je nabitá napětím, humorem a neodolatelnou hravostí. Zvláště v Hucku Finnovi vytvořil autor typ nekonvenčního klukovského hrdiny, který s vtipem řeší podivné události
Ukázky

Dobrodružství Huckleberryho Finna

99 Kč
Oněgin byl Rusák
(5x)
Podle bestselleru Ireny Douskové Hrdý Budžes vzniklo divadelní představení, ve kterém vytvořila herečka Barbora Hrzánová svou životní roli. Záznam četby z této populární knihy.
Ukázky

Oněgin byl Rusák

139 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 512 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 52 > >>