Nejprodávanější tituly - březen 2020
horory

Křižovatky - 11%
(1x)

Žánrově patří Křižovatky k westernu-hororu. Jsou tu „praví“ chlapi i padouši, krásné ženy a jeden zelenáč, hrají se karty a hodně se střílí. Ale protože tuto knihu napsal Jack Ketchum, buďte si jisti, že všechno bude trochu jinak. Hodně jinak.

horory

Křižovatky

151 Kč
134 Kč
Mrtvá zóna - 11%
(1x)
Mrtvá zóna je napínavý a dobrodružný příběh, odehrávající se na pozadí skutečných historických událostí v USA v sedmdesátých letech dvacátého století. Je v pořadí teprve pátým publikovaným románem Stephena Kinga - a stále patří k jeho nejúspěšnějším.
horory

Mrtvá zóna

360 Kč
320 Kč
Sledgehammer 44 - 11%
Z amerického bojového letounu přímo doprostřed bitevní vřavy druhé světové války seskakuje muž v železném obleku a dopadá jako ocelová pěst na nacistickou armádu s její těžkou bojovou technikou i na jejího nejnebezpečnějšího zástupce...
horory

Sledgehammer 44

539 Kč
479 Kč
Srovnáno se zemí - 11%
JSOU CHVÍLE, KDY UŽ ČLOVĚK NEMÁ CO ZTRATIT Bart Dawes stojí v cestě pokroku. Prodloužení dálnice pohltí prádelnu, kde pracuje, i dům, v němž bydlel dvacet let, v němž se miloval s manželkou a hrál si se synem.
horory

Srovnáno se zemí

261 Kč
232 Kč
V duchu Edgara Allana Poea - 11%
Antologie polské fantastiky známých i dnes méně známých polských autorů z přelomu 19. a 20. století. Mezi ty známé patří bezesporu dva polští nositelé Nobelovy ceny za literaturu - Władysław Reymont a Henryk Sienkiewicz -, ...
horory

V duchu Edgara Allana Poea

314 Kč
279 Kč
Vraždy a jiné zběsilosti - 11%
Klasik hrůzostrašné povídky by nemohl existovat bez protikladných vlivů, a tak vedle jeho nejlepších děsuplných povídek, můžeme postavit pěkně úderné, vypointované grotesky, protože humor a horor mají k sobě mnohdy nebezpečně blízko.
horory

Vraždy a jiné zběsilosti

269 Kč
239 Kč
Živí mrtví 30: Nový světový řád - 11%
Noví přátelé. Noví protivníci. Nové hrozby. Prostě zcela nový svět!
horory

Živí mrtví 30: Nový světový řád

269 Kč
239 Kč
Hororové povídky
Audiokniha obsahuje 10 mrazivých povídek ze záhrobí. Pokud milujete záhady, duchy a jiné nadpřirozené jevy, je toto CD pro vás! 8 povídek je zasazeno do českého prostředí, avšak 2 povídky se odehrávají ve Skotsku, zemi odkud horor vzešel.
horory

Hororové povídky

134 Kč
Osvícení v temnotě - 11%
(1x)
Antologie 12 povídek sestavená k 20. výročí založení projektu Lilja's Library, největší internetové stránky věnované zpravodajství o životě a díle Stephena Kinga.
horory

Osvícení v temnotě

251 Kč
223 Kč
Prokletá kaple
(3x)
Výborně vystavěný horor o tajemných lidech z nenápadné vsi Medovice, které dostihne pradávná kletba.
horory

Prokletá kaple

144 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 60 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>