Nejprodávanější tituly - březen 2020
sci-fi a fantasy

Záludné léto - 11%
(1x)
Když se ve vesnici Rushpool v západní Anglii začnou pohřešovat dvě jedenáctileté dívky, konstábl Peter Grant musí vytáhnout paty z Londýna, aby zjistil, jestli se na jejich zmizení nepodílelo něco nadpřirozeného.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Záludné léto

268 Kč
238 Kč
Měsíc nad Soho - 6%
(4x)
Jedna z nejúspěšnějších městských fantasy uplynulého desetiletí vás zavede do Londýna, ve kterém u policie slouží čarodějové a po ulicích se prohánějí zlovolní duchové či božstva na válečné stezce.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Měsíc nad Soho

246 Kč
231 Kč
Červený trpaslík 2. - Lepší než život - 20%
(1x)
Pokračování Červeného trpaslíka líčí další příhody party kosmických ňoumů ve vesmíru vzdáleném tři miliony světelných let od Země.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Červený trpaslík 2. - Lepší než život

98 Kč
78 Kč
Mycelium IV: Vidění - 11%
(2x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

538 Kč
478 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy - 11%
(6x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

538 Kč
478 Kč
Nedokončené příběhy - 11%
Nedokončené příběhy jsou důležitým pramenem poznání světa Tolkienových knih - obsahují množství důležitých poznatků, které se mu podařilo o Středozemi odhalit, i příběhů, které se ve třech věcích odehrály.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nedokončené příběhy

619 Kč
550 Kč
Silo - 11%
(5x)
„Pokud tě nezabijí lži, udělá to pravda.“ Úvodní část kultovní postapokalyptické trilogie, která oslovila čtenáře po celém světě, vyšla ve čtyřiceti zemích a dvaceti jazycích.
sci-fi a fantasy

Silo

359 Kč
319 Kč
Lunasterové - Skok nad hvězdami - 11%
První díl fantasy série od autorky Časodějů, která vás vynese do nebe. Do chvíle, než se ve městečku objevila zvláštní dívka Celestina, zabíjel Tim čas potyčkami se svým největším soupeřem Alexem a běháním po střechách, odkud pozoroval vzdálené hvězdy.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Lunasterové - Skok nad hvězdami

332 Kč
295 Kč
Brány Anubisovy - 57%
Jeden z nejvěhlasnějších románů na pomezí science fiction a fantasy mísí literární historii, lykantropii, templářské rytíře, egyptskou magii a prazvláštní přehlídku skutečných i fiktivních postav v patrně nejoriginálnějším příběhu o cestování v čase.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Brány Anubisovy

318 Kč
138 Kč
Stalingrad - 11%
(3x)
Píše se rok 1942 a německá armáda vítězí na všech frontách i díky speciálním vojákům ve svých řadách. Vojákům, kteří jsou prakticky nezničitelní – tedy pokud mají dost cizí krve.
sci-fi a fantasy

Stalingrad

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 670 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 67 > >>