Nejprodávanější hudba - březen 2020

Bad Time For Gentlemen
Nezaměnitelný rukopis Romana Holého, výtečné výkony vokalistů Matěje Rupperta a Terezy Černochové a špičková jména světového věhlasu.

Bad Time For Gentlemen

296 Kč
Budeme to stále my
Po 3 rokoch od posledného štúdiového albumu IMT Smile vydávajú dlho očakávaný album „Budeme to stále my”. Obsahuje 10 piesní a kapela ním zúročila svojich vyše 20 rokov úspešnej tvorby, ktoré sú zároveň najtvorivejším obdobím Ivana Táslera.

Budeme to stále my

314 Kč
Druhá šance
OTK slaví v roce 2018 neuvěřitelných 30 let existence. Jako dárek vydává Polí5 soubor předělaných skladeb od různých autorů, které jsou způle roztroušeny po různých kompilacích a druhá půlka skladeb dokonce vychází poprvé.

Druhá šance

314 Kč
Egypt Station
Egypt Station je sedmnácté sólové album Paula McCartneyho. Jedná se o první nový materiál od roku 2013. Desku majoritně produkoval Greg Kurstin s přispěním Ryana Teddera.

Egypt Station

386 Kč
Heart To Mouth
Americká zpěvačka s italskými kořeny LP, vlastním jménem Laura Pergolizzi, vydává v pořadí páté album Heart To Mouth.

Heart To Mouth

359 Kč
Já ti zabrnkám
Nejslavnější balady Václava Neckáře.

Já ti zabrnkám

354 Kč
Kluziště
Kluziště (2000) je čtvrtým studiovým albem Karla Plíhala. Nahrál na něj 24 písní, z nichž většina jsou do té doby nevydané písně již z 80. let 20. století.

Kluziště

764 Kč
Po půlnoci
Jedna z nejúspěšnějších kapel domácí scény, Mandrage, vydala své šesté studiové album s názvem „Po půlnoci“. Na 13 skladbách se tentokrát hudebně i textově podíleli všichni členové kapely.

Po půlnoci

269 Kč
Podnohama Zem
Album skupiny AG Flek Podnohama Zem vychází po osmnácti letech od vydání CD Waltz.

Podnohama Zem

269 Kč
Pohádka pro Beritku
Pohádka pro Beritku je první sólové album jedinečného jazzového kytaristy Rudolfa Daška. Natočil ho v roce 1970, kdy už byl významnou osobností české hudby a měl i nepominutelné úspěchy v zahraničí.

Pohádka pro Beritku

224 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 97 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 10 > >>