Nejprodávanější hudba - březen 2020

Jazzové nebajky
Album Jazzové nebajky, natočené v červnu 1972, patří k vrcholům diskografie souboru SHQ.

Jazzové nebajky

224 Kč
Podvod
Album s cimrmanovským titulem Podvod zpracovává, dekonstruuje, osm z nejznámějších hitů Honzy Nedvěda, jmenovitě titulní Podvod, Ptáčata, Růže z papíru, Stánky, Tulácký ráno, Zrnka, Na kameni kámen a Hejna včel. Melodie písniček zůstávají, ale kolem nich se dějí nejrůznější více či méně šokantní věci.

Podvod

224 Kč
Sh/jazz quintet
První dlouhohrající deska SHQ vznikla na přelomu srpna a září 1964. Soubor tehdy hrál ve velmi tvůrčí sestavě.

Sh/jazz quintet

224 Kč
Happy Street 3rd Edition 2 Class Audio CDs (3)
Happy Street je úspěšná řada učebnic pro děti, které už jsou schopny začít číst a psát v angličtině. V učebnicích Happy Street děti pronikají do světa postav známých z Happy House v širším kontextu a poznávají také souseda Grega a jeho pejska Flossy.

Happy Street 3rd Edition 2 Class Audio CDs (3)

1 046 Kč
Modrý balónek
Deska na počest Bulata Okudžavy. Výrazně aktualizovaná verze alba českých překladů jeho písní v podání Jiřího Vondráka. Album je logickým pokračováním Vondrákova dlouhodobého zájmu o tvorbu ruského písničkáře a básníka.

Modrý balónek

224 Kč
Live Pavol Hammel (2CD)
(1x)
Nové koncertní dvojalbum Pavola Hammela, průřez tvorbou originálního umělce. Jedinečný záznam z koncertu ve Velkém sále Slovenského rozhlasu.

Live Pavol Hammel (2CD)

359 Kč
Nohavica - Box
Box 4 CD je hromadná reedice alb Jaromíra Nohavici Mikymauzoleum (1993), Tři čuníci (1994), Darmoděj a další (1995) a Divné století (1996).

Nohavica - Box

584 Kč
Brána poutníků CD + DVD
Oratorium inspirované odkazem sv. Vojtěcha. Brána poutníků (CD a DVD) je záznam díla Jiřího Pavlici v koncertním provedení mezinárodního projektu Europera a pod vedením dirigenta Miloše Krejčího.

Brána poutníků CD + DVD

359 Kč
Unplugged In New York
Akustické vystoupení Nirvany pro MTV z roku 1994 na LP. Reedice 2011.

Unplugged In New York

800 Kč
Jananas
Skupina, kterou si nespletete. Jananas nabourává veškeré folkové stereotypy, do stojatých vod českého folku přináší nové prvky. Nabízí silné melodie, netuctové aranže a především osobité české texty.

Jananas

224 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 97 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>