Nejprodávanější Kniha - březen 2020

Anatomie lži
(3x)
Bestseller Dana Browna. V románu, kde jedna dramatická událost střídá druhou, vypráví strhující příběh o vědeckém objevu, který zásadně mění pohled na život na Zemi i ve vesmíru.
Ukázky

Anatomie lži

423 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden
(3x)
Peníze mají hodnotu jen tehdy, pokud máte čas si je užít. Strávíte-li své mládí v kanceláři, nejsou Vám k ničemu...

Čtyřhodinový pracovní týden

386 Kč
Dále nevyšlapanou cestou
(2x)
Uznávaný americký psychiatr v knize Dále nevyšlapanou cestou navazuje na témata diskutovaná ve své první knize: otázky víry, svobodné vůle, duchovního růstu, sexuálních vztahů a budování smysluplné komunity.

Dále nevyšlapanou cestou

228 Kč
Evangelium ohně
(1x)
Uhrančivý román o síle slov. Jeho hrdina Theo nalezne svitky s pátým evangeliem od očitého svědka posledních dnů Ježíše Krista. Netuší jaký dopad bude mít nález na křesťany, Araby, vražedné maniaky a zákazníky Amazonu ...

Evangelium ohně

220 Kč
Mnich, který prodal své Ferrari
(5x)
Příběh Juliána Mantla čtenáře krok za krokem provází na cestě k sebepoznání a ke smysluplnému a vyrovnanému životu.Kniha patří mezi nejznámější klasická díla s duchovní a psychologickou tematikou.

Mnich, který prodal své Ferrari

259 Kč
Paměť mojí babičce
(6x)
Druhé vydání románu, který se stal českou literární událostí (získal mj. cenu Magnesia Literera za objev roku a umístil se na prvním místě ankety Lidových novin o nejzajímavější knihu roku) a byl přeložen do řady evropských jazyků.

Paměť mojí babičce

233 Kč
Jak drahé je zdarma?
(3x)
Autor této vysoce ceněné knihy vám na konkrétních, překvapivých příkladech, které jsou podloženy jeho výzkumy, předvede, jak se rozhodovat lépe – a jak už nikdy nesednout marketingu na vějičku.

Jak drahé je zdarma?

287 Kč
Jak si správně přát
(6x)
Tato kniha nám nabízí cestu, jak změnit svůj život.

Jak si správně přát

215 Kč
Uprchlík kříží svou stopu
Dánský autor ve svém zřetelně autobiografickém a nejzávažnějším románu rozvádí motiv dávné viny a kořenů, z nichž viník vyrostl.

Uprchlík kříží svou stopu

246 Kč
Vejce a já
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.

Vejce a já

296 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>