Nejprodávanější Kniha - duben 2020
zdraví a životní styl

Mandaly sebevědomí - 11%
Tato kniha u Vás aktivuje "zdravé sebevědomí", které je předpokladem pro úspěšný život - soukromý i pracovní.
zdraví a životní styl

Mandaly sebevědomí

135 Kč
120 Kč
Strava těhotných a kojících - 11%
Kniha o výživě v těhotenství a při kojení je připravena odborníky – docentem Miroslavem Hronkem a nutriční terapeutkou Hanou Barešovou - jako praktický průvodce stravou ve dvou krásných, ale náročných a svým způsobem výjimečných obdobích života ženy.
zdraví a životní styl

Strava těhotných a kojících

174 Kč
154 Kč
Víme, co jíme - 6%
Autorka chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny.
zdraví a životní styl

Víme, co jíme

339 Kč
319 Kč
264 cvičení na velkém míči - 11%
Po velkém úspěchu první knihy o cvičení na velkém míči autorka vybrala a uspořádala 264 cviků vhodných pro posilování problémových partií a protahování zkrácených svalů.
zdraví a životní styl

264 cvičení na velkém míči

224 Kč
199 Kč
Dieta pro vyšší věk - 11%
Při současném demografickém vývoji provázeném stárnutím populace najde v této knize řada osob vyššího věku rady a doporučení týkající se vhodného složení stravy i jednoduché přípravy jídel.
zdraví a životní styl

Dieta pro vyšší věk

164 Kč
146 Kč
Dornova metoda - 11%
Dornova metoda dnes právem patří k jedné z nejúspěšnějších alternativních terapií. Hlavním důvodem je to, že pracuje s lidským (ale i zvířecím) tělem jako s celkem, hledá prapříčinu potíží, kterou pak velmi rychle a jednoduše odstraňuje spolu s následky.
zdraví a životní styl

Dornova metoda

221 Kč
196 Kč
Klíč k homeopatické materii medice - 6%
Třetí upravené vydání. Materie medika amerického lékaře pro pokročilejší homeopaty. Určena pro holistické klasické předpisování.
zdraví a životní styl

Klíč k homeopatické materii medice

672 Kč
632 Kč
Bikram Jóga - Jóga pro zdraví - 11%
Cesta k dokonalé fyzické kondici, pevnému zdraví a duševní vyrovnanosti Je na čase odložit ostych a výmluvy: Bikram Čoudhuri, jeden z nejvýznamnějších žijících představitelů hathajógy, vám ukáže osvědčenou cestu ke zdraví a kondici.
zdraví a životní styl

Bikram Jóga - Jóga pro zdraví

349 Kč
310 Kč
Co možná nevíte o očkování - 11%

V USA je povinný očkovací kalendář podobný českému. Odmítání očkování má i tam neblahé následky (vyhrožování rodičům, upírání sociálních dávek apod.).

zdraví a životní styl

Co možná nevíte o očkování

178 Kč
158 Kč
Vojtův princip - 14%
V polovině 20. století vypracoval Václav Vojta na základě pozorování změny spasticity při manipulaci s dítětem školního věku s infantilní spastickou diparézou terapeutický koncept - reflexní lokomoci.
zdraví a životní styl

Vojtův princip

492 Kč
423 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 186 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 19 > >>