Nejprodávanější Kniha - duben 2020
zdraví a životní styl

Byliny na zažívací potíže - 11%
Byliny na zažívací potíže je v pořadí už čtvrtá z ucelené řady monotematických knížek o domácím léčení bylinkami (Byliny na revmatismus, Byliny na nervy a duši, Byliny na kožní choroby a rány).
zdraví a životní styl

Byliny na zažívací potíže

144 Kč
128 Kč
Homeopatie - Základní kniha - 11%
Tato kniha představuje výsledky detailní studie periodické tabulky, které ukazují vztah mezi chemií a homeopatií a zdůrazňuje vědecký základ homeopatie. Detailně studuje minerální léky i s případy, které vyvolávají v mysli jasné obrazy.
zdraví a životní styl

Homeopatie - Základní kniha

394 Kč
350 Kč
Medicína posvátných stromů - 11%
Abeceda stromů“ je živoucím odkazem dávné tradice, předávané po celá staletí z generace na generaci. Starodávnou ogamskou abecedu stromů, jejíž každé písmeno je obestřeno duchovní a medicínskou tradicí, používali druidové k magické práci....
zdraví a životní styl

Medicína posvátných stromů

259 Kč
230 Kč
Od chaosu k harmonii - 11%
Kniha kombinuje základy staré moudrosti kabaly s nejnovějšími poznatky vědy, takže představuje jakýsi kompletní vzorec života. Kabala, to je moudrost, jež podporuje jednotu a celistvost a potlačuje rostoucí egoismus každého z lidí...
zdraví a životní styl

Od chaosu k harmonii

214 Kč
190 Kč
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - 12%
Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů).
zdraví a životní styl

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

129 Kč
114 Kč
Léčivé rostliny 1. - jejich vlastnosti, účinky a použití - 11%
(1x)
První část trojdílné práce Léčivé rostliny - jejich vlastnosti, účinky a použití vybral autor byliny, které mají v Čechách a na Moravě dlouhou tradici a jsou stále používány.
zdraví a životní styl

Léčivé rostliny 1. - jejich vlastnosti, účinky a použití

314 Kč
279 Kč
Tajemství krve II. - 11%
Nové pohledy na krevní skupiny a druhy, jejich vztahy k naší výživě Navazuje na první díl Tajemství krve; proto v prvé řadě rozšiřuje a doplňuje informace, jež byly uvedeny v předchozí knize.
zdraví a životní styl

Tajemství krve II.

198 Kč
176 Kč
Ájurvéda - 11%
Tato kniha přináší srozumitelně a jednoduše popsané základy ájurvédské medicíny, která si získává popularitu na celém světě.
zdraví a životní styl

Ájurvéda

296 Kč
263 Kč
Dynamická chůze - 11%
Odvěká touha lidí po zdraví svedla lidstvo na scestí. Čím vyspělejší společnost, tím více nemocných.
zdraví a životní styl

Dynamická chůze

268 Kč
238 Kč
Logopedie - 14%
Komunikace představuje jednu z nejdůležitějších lidských schopností. K tomu, aby člověk s ostatními lidmi mohl komunikovat, potřebuje dobře rozvinutou komunikační schopnost. Její narušení jsou mnohdy překážkou v edukaci a socializaci jedince.
zdraví a životní styl
Ukázky

Logopedie

306 Kč
263 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 186 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 > >>