Nejprodávanější Kniha - duben 2020
komiksy

Josephine Bakerová
Fascinovala Picassa, Cocteaua, Le Corbusiera i Simenona. Ve třicátých letech se z ní stala první černošská hvězda světového věhlasu.
komiksy
Ukázky

Josephine Bakerová

448 Kč
Kiki z Montparnassu
(3x)
Francouzský komiks o múze celé meziválečné generace pařížské avantgardy. Kiki se na bohémském Montparnassu dvacátých let podařilo vymanit z bídy a stát se jednou z nejcharismatičtějších postav meziválečné avantgardy.
komiksy

Kiki z Montparnassu

358 Kč
Svět Edeny-  limitovaná edice
Moebius (vlastním jménem Jean Giraud) byl jednou z nejjasnějších hvězd francouzského komiksu, jestli ne tou nejjasnější vůbec. Mnoho děl vytvořil ve spolupráci s jinými významnými osobnostmi, méně jich je zcela autorskými díly.
komiksy

Svět Edeny- limitovaná edice

898 Kč
Rodinný ústav
(1x)
Tento komiks, resp. grafický román, je komplexním literárním dílem, které zaujme jak svými ilustracemi, tak doprovodným textem.
komiksy

Rodinný ústav

305 Kč
Truchlivý amoret pražský
Xavier Truchlivý Sněžný je dosti rozporuplný hrdina: barokní andělíček, který ovšem přišel na svět v renesanci; bytost s tváří dítěte a hořkou moudrostí starce; něžný milovník i zuřivý bojovník, a především: oddaný ochránce Prahy.
komiksy
Ukázky

Truchlivý amoret pražský

313 Kč
Sex a lži
(1x)
Předlohou pro tento grafický román byla kniha reportážních pojednání Sex a lži – Intimní život v Maroku. Přinesla řadu portrétů především žen, které se autorce svěřily se svými intimními příběhy.
komiksy

Sex a lži

268 Kč
Neohrožené ženy
(4x)
Před 150 lety vedly ženy a muži velice rozdílné životy. Ženy nemohly volit ani samy si vydělávat peníze. Nemohly rozhodovat o vlastním těle. Rozhodovaly za ně otcové, až do chvíle, než se vdaly. Pak rozhodoval manžel. To se změnilo ve chvíli, kdy se
komiksy

Neohrožené ženy

313 Kč
Egypťan
(1x)
Původní komiks mladé autorky čerpá svou prvotní inspiraci u egyptského mýtu o dvou znepřátelených bratrech, Sutechovi a Usirovi.
komiksy

Egypťan

253 Kč
Můj Bataclan
Fred Dewilde je pseudonym padesátiletého francouzského grafika, jednoho z těch, co přežili teroristický útok na pařížský klub Bataclan v listopadu 2015.
komiksy
Ukázky

Můj Bataclan

178 Kč
Der Traum von Olympia
(1x)
Dass Reinhard Kleist in der Lage ist, schwierigste historische Themen in einer Graphic Novel umzusetzen, hat er mit "Der Boxer" bewiesen.
komiksy

Der Traum von Olympia

446 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 329 položek
1 2 3 .. 33 > >>