Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2020

Nadýchané pohádky
(2x)
Dechberoucí pohádky Arnošta Goldflama, Petry Soukupové, Petra Stančíka, Jiřího Stracha, Milady Rezkové, Bogdana Trojaka a Kláry Trojanové.

Nadýchané pohádky

200 Kč
Oběť bez tváře
(1x)
Nový zářivý přírůstek do plejády hvězd švédské krimi – série temných severských případů detektiva Fabiana Riska sklízí úspěchy v šestadvaceti zemích.

Oběť bez tváře

359 Kč
Poslední aristokratka
(33x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.

Poslední aristokratka

242 Kč
50 nejznámějších bajek
Nejznámější bajky v interpretaci oblíbených českých herců. Krátké pohádkové příběhy ze zvířecí říše obsahující užitečné ponaučení. Převyprávěné bajky Ezopa, La Fontaina a Krylova jsou přístupné i nejmladším posluchačům předškolního věku.

50 nejznámějších bajek

267 Kč
Báječný krámek s čokoládou
(3x)
Třicetiletá Anna pracuje v továrně na čokoládu na severu Anglie. Po úrazu se v nemocnici setkává se svou bývalou učitelkou francouzštiny Claire a obě ženy se spřátelí. Anna přichází o práci a zdrceně přemýšlí, co bude dál. Je tady ovšem Claire.....
Ukázky

Báječný krámek s čokoládou

359 Kč
Disney - Ledové království, Dumbo, Pinocchio
Audiopohádky podle filmů Disney. Vezměte své děti do kouzelné země pohádek podle filmů společnosti Disney.

Disney - Ledové království, Dumbo, Pinocchio

179 Kč
Planina
V audioknize se jedinečně prolínají prvky psychologického thrilleru s jízlivým komentářem současných společenských změn, které na Islandu nastaly v důsledku finanční krize v roce 2008.

Planina

269 Kč
Postel hospoda kostel
(5x)
Není kněz jako kněz – Zbigniew Czendlik je toho skvělým důkazem. Studium Bible je podle něj nuda, nerad zpovídá své farníky, a chce-li někdo pokřtít, dlouho ho odrazuje. Audioknižní podoba jednoho z nejprodávanějších titulů posledních let.

Postel hospoda kostel

354 Kč
Záhada hlavolamu
(1x)
V temných Stínadlech se cosi dalo do pohybu!

Záhada hlavolamu

332 Kč
Zázraky na Hradčanech
Hradčany a Nový Svět – místa spjatá s českou historií. Ale ve vzpomínkách malíře Jiřího Anderleho se před čtenářem objevují v docela jiné podobě, než jak ji vnímají davy turistů.

Zázraky na Hradčanech

206 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 233 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 24 > >>