Nejprodávanější tituly - duben 2020
romantika

Léto s Afroditou - 11%
(1x)
Čtyři generačně odlišné ženy z různých koutů světa, které se neznají a mají jedno společné: každá má problém se svými blízkými. Nezávisle na sobě ho řeší prázdninovým dobrodružstvím na řeckém ostrově Korfu.
romantika
Ukázky

Léto s Afroditou

313 Kč
278 Kč
Ve stínu erbu
(1x)
Román z období Francie za vlády Ludvíka XV, určený především ženám.
romantika
Ukázky

Ve stínu erbu

169 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
romantika

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Tajemství hedvábného vějíře - 11%
(4x)
Kniha nás zavádí do Číny 19. století. Dívky zde procházejí drastickou zkouškou podvazování chodidel a jako ženy jsou odsouzeny žít v izolaci.
romantika

Tajemství hedvábného vějíře

268 Kč
238 Kč
Dokud se budeš smát - 11%
Že princové na bílém koni vymřeli už před spoustou let, ale občas se najde chlap, kvůli kterému stojí za to něco risknout. I když výsledek je nejistý. Román pro ženy.
romantika

Dokud se budeš smát

296 Kč
263 Kč
Rozum a cit - 11%
(2x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v novém překladu Kateřiny Hilské.
romantika

Rozum a cit

314 Kč
279 Kč
Cena za vášeň - 20%
Hannah vždycky stála nohama pevně na zemi. Jednala rozumně a neriskovala. Pak ji ale šejk Kúlal al Díja požádal, aby ho doprovodila na luxusní večírek, a ona poprvé v životě podlehne pokušení.
romantika
Ukázky

Cena za vášeň

69 Kč
55 Kč
Hraběcí slib - 20%
(1x)
Když lady Tess Ingramová navštíví detektivní kancelář hraběte Jaimieho Sandforda, ten muž je její poslední nadějí, aby našla svého bratra, a vyhnula se tak nechtěnému manželství nebo odeslání k nepříjemné příbuzné.
romantika
Ukázky

Hraběcí slib

109 Kč
87 Kč
Hrdinové - 11%
Z newyorského letiště vzlétají dvě letadla mířící do San Franciska. Agentka Bernice Adamsová najde u bezpečnostní kontroly pohlednici s obrázkem Golden Gate Bridge, na níž je napsaná nejednoznačná – až hrozivá – zpráva. Vyšetřování se ujme Ben Waterman, který se nakonec zaměří na letadlo A321, pilotované Helen Smithovou.
romantika

Hrdinové

269 Kč
239 Kč
Miluj mě kdekoli - 20%
(1x)

Druhý díl volné trilogie Stavitelé snů z pera bestsellerové autorky Jennifer Probstové. Když byla Raven na střední škole, její otec zemřel při tragické automobilové nehodě.

romantika
Ukázky

Miluj mě kdekoli

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 223 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 23 > >>