Nejprodávanější tituly - duben 2020
romantika

Moře vzpomínek - 11%
Kendřina babička Ella dožívá v pečovatelském domě a svoji vnučku překvapí jediným přáním: chce, aby sepsala příběh jejího života.
romantika

Moře vzpomínek

269 Kč
239 Kč
Návrat na Vysočinu - 20%
(1x)
Temperamentní Rowena MacLawryová se vrací na Skotskou vysočinu po pozoruhodně úspěšném debutu v londýnské společnosti a dává zcela jasně najevo, že ze svého dětského poblouznění Lachlanem MacTierem už vyrostla.
romantika
Ukázky

Návrat na Vysočinu

189 Kč
151 Kč
Pokušení ve Vegas - 20%
Cooper Hayes, jediný majitel celosvětového řetězce hotelů, se náhle dozví, že už není jediným majitelem. Jeho zemřelý partner měl dceru, které všechno odkázal, aniž o její existenci komukoli pověděl.
romantika
Ukázky

Pokušení ve Vegas

69 Kč
55 Kč
Přítel i milenec? - 20%
Když se internetem začala šířit ta zinscenovaná skandální videa, zdálo se, že má Jeff Harper po kariéře. Ve chvíli, kdy se ocitl téměř na dně, mu podal nápomocnou ruku člověk, od kterého by to nikdy nečekal.
romantika
Ukázky

Přítel i milenec?

69 Kč
55 Kč
Spletitý případ pana Montaguea
(2x)
Heathcote Montague zasvětil svůj život práci finančního poradce londýnské smetánky, ale zaplatil za to cenu nejvyšší – své soukromí. Pak ho však vyhledala svůdná slečna Violet Matchamová a požádala ho o pomoc.
romantika

Spletitý případ pana Montaguea

179 Kč
Únos na karibský ostrov - 20%
(1x)
Chloe nastoupí do baletní společnosti bratrů Casillasových jako kostymérka. Po letech se opět setkává s Louisem a ke svému překvapení zjišťuje, že ho i po čase odloučení miluje stejně, jako když jí bylo sedmnáct.
romantika
Ukázky

Únos na karibský ostrov

69 Kč
55 Kč
Den, kdy jsem zahlídla lásku - 20%
(1x)
Dva lidé. Deset šancí. Jedna nezapomenutelná love story. Opravdu láska na první pohled neexistuje? Sledujte příběh Laurie a Jacka během deseti letech plných lásky, přátelství a zlomených srdcí. Povzbudivý a dojemný román, přesně takový, jaký potřebujete na upršené a chladné večery!
romantika
Ukázky

Den, kdy jsem zahlídla lásku

331 Kč
265 Kč
Devět tváří tebe - 20%
Napadlo Vás někdy, jaké by to bylo, kdyby o vás vyprávěli ti, kdo vás někdy milovali?
romantika
Ukázky

Devět tváří tebe

169 Kč
135 Kč
Koláčky a spiklenci - 11%
(2x)
Hurá, prázdniny! Daniel a Kit se už nemůžou dočkat, až spolu stráví léto. Dani zrovna odmaturoval a s Obrtínským gymnáziem i nepříjemnými spolužáky se může jednou provždy rozloučit.
romantika

Koláčky a spiklenci

269 Kč
239 Kč
Milionové manželství - 20%
(1x)
Kdyby Chiara nepracovala v malé newyorské kavárně a nesetkávala se tam každé ráno s bohatým a vlivným podnikatelem Lazzerem, možná by se nedostala do problémů.
romantika
Ukázky

Milionové manželství

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 223 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 23 > >>