Nejprodávanější e-knihy - duben 2020

Návrat do divočiny
(1x)
V knize Raději zešílet v divočině přinesl autor rozhovory s šumavskými samotáři, nyní přináší své zamyšlení nad tím, co mu tři roky se samotáři daly, čím ho tito lidé nejvíc oslovili a proč je má tak rád.
Ukázky

Návrat do divočiny

397 Kč
Spis Vaterland - 30%
(5x)
Červenec 1932, berlínská policie stojí před záhadou: v nákladním výtahu v „Domě Vaterland“, legendárním chrámu zábavy na Postupimském náměstí, leží mrtvý muž. Vše nasvědčuje tomu, že se utopil.
Ukázky

Spis Vaterland

299 Kč
209 Kč
Hobit
(22x)
Elektronické vydání kultovní knihy s revidovaným překladem, která přináší pohádkový příběh o velké cestě družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za uloupeným pokladem.
Ukázky

Hobit

148 Kč
Pán prstenů
(4x)
Druhý díl trilogie Pán prstenů, která vypráví o nebezpečné cestě Froda, který musí opustit ospalou vesničku Hobitín v Kraji a vydat se na nebezpečnou cestu přes celou Středozem k Puklinám osudu, aby zničil Prsten, a zmařil tak Sauronovy temné plány.
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
Bizarní povídky
(2x)
Svět je čím dál bizarnější. Překvapivé a nepředvídatelné povídky od držitelky Nobelovy ceny za literaturu, díky nimž se budeme na realitu kolem sebe dívat úplně jinýma očima.
Ukázky

Bizarní povídky

229 Kč
Chirurg
(14x)
Kariéra špičkového odborníka na pražské klinice předčasně skončila kvůli jednomu karambolu s alkoholem a následky teď musí nést nejen on, ale i jeho věčně nespokojená žena a dospívající děti.
Ukázky

Chirurg

249 Kč
Pačinko
(10x)
Pačinko je hazardní hra, kterou všichni hrají, ale společnost jí opovrhuje. Pačinko jsou peníze a jakuza. Strhující příběh korejské rodiny se odehrává na pozadí dramatických událostí, které ve dvacátém století změnily tvář Koreje i Japonska.
Ukázky

Pačinko

259 Kč
Paměti přírodního léčitele
(2x)
Slavný léčitel vypráví poutavou formou svůj strhující životní příběh.
Ukázky

Paměti přírodního léčitele

245 Kč
Dědina
(11x)
Lehce humorný příběh jedné současné vesnice.
Ukázky

Dědina

199 Kč
Nejodlehlejší stanice
(3x)
Nové dobrodružství konstábla Petera Granta! Peter Grant a duchové v londýnském metru!
Ukázky

Nejodlehlejší stanice

125 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>