Nejprodávanější tituly - květen 2020
naučné

Karel IV. Únos v Paříži - 11%
Bářino první a nejprodávanější dobrodružství v novém vydání! Bára našla na půdě starý atlas, vůbec přitom ale netušila, jaké skrývá tajemství. Vypravte se s Bárou za Karlem IV.
naučné

Karel IV. Únos v Paříži

224 Kč
199 Kč
Až po uši v mechu - 11%
(1x)

Krásně ilustrovaný pohádkový příběh nás zavede doprostřed hlubokého lesa, kde žijí Bertík a Josefka. To jsou dva malí trnkové, kteří dohlížejí na to, aby v lese vše dobře fungovalo.

naučné
Ukázky

Až po uši v mechu

221 Kč
197 Kč
Barvy - 11%
(2x)
Nová kniha autora oblíbené Knížky nás originálním a hravým způsobem vtahuje do světa barev, jejich kombinací a míchání. Stránky plné barevných otisků prstů, skvrn a šmouh rozvíjejí dětskou představivost, vedou je k poznávání barev.
naučné

Barvy

203 Kč
180 Kč
Jak si postavit dům - 6%
(8x)
Bezstarostné mládí Arnymu skončilo, oženil se a staví dům. Stavba není nic jednoduchého, ale vytvoření projektu, vyřízení stavebního povolení a získání hypotéky vyžaduje možná ještě větší úsilí.
naučné
Ukázky

Jak si postavit dům

253 Kč
238 Kč
Obrázky z československých dějin - 11%
(2x)
Knížka obrázkových seriálů z naší historie volně navazuje na velmi oblíbené Obrázky z českých dějin a pověstí.
naučné

Obrázky z československých dějin

269 Kč
239 Kč
Mami, tati, chci být rybářem - 11%
Kniha je určena všem dětem, které touží stát se rybářem. Naleznou zde základní pravidla rybaření, základní vybavení, způsoby lovu, ilustrovaný seznam druhů ryb, mnoho fotografií vod a úlovků a také tři povídky.
naučné

Mami, tati, chci být rybářem

179 Kč
159 Kč
Psi - Příběhy z celého světa - 11%
V této knize plné nádherných fotografií se blíže seznámíte s nejznámějšími psími plemeny, dozvíte se základní informace o výchově a výcviku psa a poznáte aktivity, které se svým miláčkem můžete provozovat.
naučné
Ukázky

Psi - Příběhy z celého světa

224 Kč
199 Kč
Půjdeš s námi ven? - 11%
Objevujte zázraky přírody ve městě s knihou Půjdeš s námi ven? – hned za dveřmi domu na vás čekají nezapomenutelné zážitky a spousta dobrodružství.
naučné
Ukázky

Půjdeš s námi ven?

332 Kč
295 Kč
Svět plný svátků - 11%
Nevšední encyklopedie o různých svátcích, festivalech a oslavách světa je určena všem cestovatelům od 9 let, ať už jezdí s opravdovým batohem na zádech, nebo jen prstem po mapě.
naučné

Svět plný svátků

89 Kč
79 Kč
Zvířata z lesa - Moje první samolepky - 11%
První kniha se samolepkami a lesními zvířátky určená těm nejmenším. Naučí děti užívat si zábavu při dolepování a dokreslování roztomilých obrázků.
naučné

Zvířata z lesa - Moje první samolepky

71 Kč
63 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 82 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>